Παίζονται πολλά σήμερα σε Φάληρο και ΟΑΚΑ

Παίζονται πολλά σήμερα σε Φάληρο και ΟΑΚΑ

-Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος…

Δύο ματς-κλειδιά διεξάγονται σήμερα για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, από την εξέλιξη των οποίων θα εξαρτηθούν πολλά για τη μάχη του τίτλου.

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι «αιωνίων». Σε αυτά τα ματς ποτέ δεν ξεγράφεις τον άλλο. Και όσο και αν οι Πειραιώτες είναι το λογικό φαβορί, οι πιτσιρικάδες του Γιώργου Δώνη έχουν αποδείξει ότι… πουλάνε ακριβά το τομάρι τους. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι πέρυσι, με τον Παναθηναϊκό σε πολύ χειρότερη κατάσταση, το 1-1 στο Φάληρο τελείωσε οριστικά την υπόθεση πρωτάθλημα για τους Πειραιώτες και έστειλε στο… σπίτι του τον Όσκαρ Γκαρθία.

Το σημερινό ματς είναι πολύ κρίσιμο για τους «ερυθρόλευκους». Είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ και ενώ εκκρεμεί η υπόθεση με τα επεισόδια στην Πάτρα. Αν λοιπόν δεν κερδίσουν και ο «Δικέφαλος» έχει κερδίσει τον Παναιτωλικό θα βρεθούν έξι-επτά βαθμούς πίσω, ίσως και παραπάνω αν χάσουν. Οπότε… αντίο τίτλος.

Εξίσου σημαντικό είναι και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο άδειο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» είναι έξι βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ και ούτε που θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί να μην κερδίσει. Διότι με οκτώ-εννιά βαθμούς διαφορά από τον «Δικέφαλο του Βορρά» δύσκολα γυρίζει η κατάσταση.

Συν τοις άλλοις, σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορούν να προκληθούν τριγμοί στο κιτρινόμαυρο οικοδόμημα. Άλλωστε είδαμε τι έγινε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη…


Σχολιάστε εδώ