Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Σπάρτης, υπαίτιος για τον χρόνιο βασανισμό εκατοντάδων έγκλειστων ζώων στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σπάρτης

Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Σπάρτης, υπαίτιος για τον χρόνιο βασανισμό εκατοντάδων έγκλειστων ζώων στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σπάρτης

Χθες το απόγευμα συνελήφθη στα πλαίσια του αυτόφωρου ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης υπαίτιος για τον κατά συρροή και χρόνιο βασανισμό εκατοντάδων δύστυχων έγκλειστων ζώων. Για το κουρέλιασμα της νομοθεσίας, για το κουρέλιασμα κάθε αξίας και ιδανικού.

Το άθλιο αφήγημα της δημοτικής Αρχής περί σκηνοθετημένου και κατασκευασμένου σχεδίου δεν έπεισε κανένα  κι έτσι κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.

Το μόνο που κατάφεραν  ήταν να γελοιοποιηθούν σε ολόκληρη την κοινή γνώμη που είδε μέρος των όσων τραγικών λάμβαναν χώρα μέσα στα Νταχάου κυνοκομεία τους.

Οι ακτιβιστές φιλόζωοι πολίτες στην Σπάρτη  έχουν την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό όλων μας γιατί παρέδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς προς πάσα κατεύθυνση .

Η Ομοσπονδία μας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και πρωτοστάτησε για να μπει ένα τέλος στον εφιάλτη τόσων ζώων.

Χρόνια τώρα, με κάθε τρόπο και προς πάσα κατεύθυνση καταγγέλλει την ντροπή αυτή της χώρας, χρόνια τώρα ζητάει να κλείσουν οι αποθήκες αθώων ψυχών, χρόνια τώρα ζητάει από την πολιτεία να πάρει τις σωστές και αποτελεσματικές αποφάσεις, ώστε να σταματήσει πλέον η ακραία κακοποίηση  χιλιάδων ζώων που ζουν κι άλλων τόσων που πέθαναν μέσα στα κολαστήρια δημοτικά κυνοκομεία.

Η  προσπάθειά μας θα συνεχιστεί   με το ίδιο πάθος μέχρι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο , να σπάσει το απόστημα , να αλλάξει η σχέση καταδυνάστευσης  των ζώων από το είδος μας .

Ελπίζουμε η Σπάρτη χθες, ο Βόλος προχθές, η Φλώρινα, η Κομοτηνή, οι Σέρρες , η Λήμνος,  ατελείωτος ο κατάλογος της σύγχρονης ελληνικής ντροπής, να γίνει η αφορμή να γυρίσουμε ως χώρα σελίδα στο θέμα αυτό.

Το ΥΠΑΑΤ αλλά και τα άλλα συναρμόδια υπουργεία πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν  με ποιες αποφάσεις και μέτρα θα μπορέσουν να φθάσουν στο ζητούμενο. Στον πολιτισμό.

Ο Υπουργός ΥΠΑΑΤ κ. Σ. Αραχωβίτης μας υποσχέθηκε ,ότι θα γίνει ευρύς έλεγχος στα δημοτικά κυνοκομεία και σε κάθε χώρο ,όπου δυστυχούν και βασανίζονται ζώα.

Αναμένουμε πράξεις. Γιατί από λόγια χρόνια τώρα έχουμε χορτάσει.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Δείτε το βίντεο:

Φωτό: reader.gr


Σχολιάστε εδώ