Ο Ολυμπιακός ο κερδισμένος της 9ης αγωνιστικής – Η βαθμολογία της Super League

Ο Ολυμπιακός ο κερδισμένος της 9ης αγωνιστικής – Η βαθμολογία της Super League

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 1-0 και μείωσε τη διαφορά από την πρώτη θέση στους τέσσερις βαθμούς, ξεπέρασε την ΑΕΚ… Πιο συνειδητοποιημένη η πειραιώτικη ομάδα και πιο αποφασισμένη, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο για… να φωνάξει “παρών” στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός έκοψε στα δύο την Ένωση, ρίχνοντας μεγάλο βάρος σε ένα απλό στοιχείο, που ενώ φαίνεται εύκολο δύσκολα αξιοποιείται. Οι Σιμόες και Γαλανόπουλος δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν “παιχνίδι” σε καμία στιγμή του παιχνιδιού λόγω του ότι ο ΠΑΟ κατάφερε με κοντινό πρέσινγκ να μην τους αφήσουν ούτε λεπτό χωρίς πίεση.

Αποτέλεσμα: Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα, φέτος, που κατάφερε διαβάζοντας σωστά το ματς και επιλέγοντας σωστή τακτική να αναδείξει τις δομικές αδυναμίες της ΑΕΚ.  Η Ένωση από την άλλη μη έχοντας καμία επιλογή ούτε από τον πάγκο αλλά ούτε και από τον προπονητή… αρκέστηκε σε μερικές καλές στιγμές που προήλθαν καθαρά από την ατομική ικανότητα ορισμένων παιχτών της.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ _ ΠΑΟΚ

Στην πρώτη γκέλα της χρονιάς υπέπεσε ο ΠΑΟΚ, καθώς βρέθηκε σε κακή μέρα στο Περιστέρι και πέταξε δύο βαθμούς απέναντι στον μαχητικό, αλλά και με σημαντικές απουσίες, Ατρόμητο. Για «το πρώτο λάθος βήμα του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ» γράφει ο ρουμανικός τύπος ενώ ο Κρέσπο χαρακτήρισε τον αγώνα «Δίκαιη η ισοπαλία, παίξαμε υπεροπτικά μετά το γκολ».

Επιτέλους!

Στην 9η… στροφή του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας Σμύρνης βρήκε τον πρώτο του βαθμό στη σεζόν!


1. ΠΑΟΚ 23
2. Ατρόμητος 21
3. Ολυμπιακός 19
4. ΑΕΚ 17
5. Ξάνθη 15 -8αγ.
6. Παναθηναϊκός 14
7. Άρης 12
. Παναιτωλικός 12
9. Πανιώνιος 11
10. Λαμία 10
11. ΑΕΛ 8
12. ΠΑΣ Γιάννινα 7
. ΟΦΗ 7
14. Αστέρας Τρίπολης 5 -8αγ.
15. Λεβαδειακός 4
16. Απόλλων Σμύρνης 1
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.
* Από την ΑΕΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί


Φωτο: sport24.gr


Σχολιάστε εδώ