Παναθηναϊκός και ΑΕΚ με τη φανέλα της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» για τα παιδιά

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ με τη φανέλα της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» για τα παιδιά

-Έτρεξαν 200 χλμ. στο αγώνα προσφέροντας έτσι 66.862 ευρώ για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων
-Δείτε φωτογραφίες με τους παίκτες των δύο ομάδων να φορούν τη φανέλα «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Μία ομάδα για τα παιδιά έγιναν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στο ντέρμπι της 9ηςαγωνιστικής της Super League. Οι παίκτες και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν φορώντας τη φανέλα της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», έτρεξαν 222.872 μέτρα και ενίσχυσαν με 66.862 ευρώ την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Η πρωτοβουλία για τη μετατροπή των μέτρων που διένυσαν οι ποδοσφαιριστές σε χρηματική ενίσχυση, ανήκει στον ΟΠΑΠ, ο οποίος διέθεσε 3 ευρώ για κάθε 10 μέτρα. Το τελικό ποσό των 66.862 ευρώ θα προστεθεί στη συνολική συνεισφορά της «Ομάδας Προσφοράς» για την υλοποίηση νέων έργων στα δύο  μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας.

Για τη συμμετοχή τους στην «Ομάδα Προσφοράς», οι παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ δεν άλλαξαν μόνο εμφάνιση, αλλά χρειάστηκε να φορέσουν και GPS αισθητήρες που μετρούσαν κάθε βήμα τους μέσα στο γήπεδο. Το επίσημο σύστημα μέτρησης των ομάδων κατέγραφε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την απόσταση που διένυαν οι ποδοσφαιριστές, ενώ  τα matrix του ΟΑΚΑ ενημέρωναν τους θεατές για την πρόοδο που σημείωναν τόσο σε μέτρα όσο και σε συνεισφορά.

Και η «ΚερKidα ΟΠΑΠ» στο ντέρμπι της «Ομάδας Προσφοράς»

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» είχε την τιμητική της και στην «Κερkidα ΟΠΑΠ», η οποία υποδέθηκε στο ΟΑΚΑ 300 μικρούς φιλάθλους και τους γονείς/συνοδούς τους. Κατά την άφιξή τους, οι γονείς/συνοδοί των παιδιών ενημερώνονταν για το πώς μπορούν να συμβάλουν στην ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων μέσω της δωρεάν εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς». Μάλιστα,  κατά την παραμονή τους στο γήπεδο είχαν πρόσβαση σε Free WiFi Hotspot, ώστε να κατεβάσουν επί τόπου την εφαρμογή, να ξεκινήσουν να παίζουν και να προσφέρουν στα παιδιά.

Η συμμετοχή στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» είναι δωρεάν και χρειάζεται μόνο τρία απλά βήματα:

•         Κατεβάζουμε την εφαρμογή

•         Παίζουμε στις δοκιμασίες

•         Ο ΟΠΑΠ προσφέρει


Σχολιάστε εδώ