Παγκόσμιος πρωταθλητής και πάλι ο Πετρούνιας (βίντεο)

Παγκόσμιος πρωταθλητής και πάλι ο Πετρούνιας (βίντεο)

Για μία ακόμη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας κράτησε την Ελλάδα στα χέρια του. Με εκπληκτική προσπάθεια ο Ελληνας γυμναστής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Οι λέξεις πλέον είναι φτωχές για να περιγράψουν τα κατορθώματα αυτού του τεράστιου αθλητή.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας παρά τον τραυματισμό στον ώμο του αριστερού του χεριού που θα τον βάλει τις επόμενες ημέρες στο χειρουργείο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των κρίκων του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ντόχα. Το τρίτο του συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Ο 27χρονος εξπέρ των κρίκων επιβεβαίωσε την κυριαρχία του και με 15.366 βαθμούς δεν άφησε κανέναν για να τον απειλήσει. Μάλιστα, η βαθμολογία και η εκτέλεσή του ήταν τέτοια που παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε πρώτος, κάτι το οποίο θεωρητικά αποτελεί μειονέκτημα, ο Λευτέρης έκοψε τα πόδια στους αντιπάλους του με το καλημέρα και έφτασε στην κατάκτηση του τρίτου σερί χρυσού μεταλλίου του σε παγκόσμιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει σαρώσει τα χρυσά μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις από το 2015 παραμένοντας αήττητος εδώ και δυόμισι χρόνια.

Ο Πετρούνιας έχει κατακτήσει πλέον τέσσερα χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (2015, 2016, 2017, 2018), τρία σε παγκόσμια πρωταθλήματα (2015, 2017, 2018), ένα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού και φυσικά εκείνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Δείτε το βίντεο:


Σχολιάστε εδώ