Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση «The Hotel Show Dubai»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση «The Hotel Show Dubai»

-Υψηλής αισθητικής σχεδίαση και εφαρμογή, αξιοσημείωτα έντονο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες της έκθεσης και υψηλού επιπέδου επαγγελματικές επαφές, στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση του κλάδου, «The Hotel Show Dubai»

  Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece) διοργάνωσε την ελληνική συμμετοχή στην παραπάνω έκθεση, στα πλαίσια της οποίας και με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και την υποστήριξη του ελληνικού 100% Hotel Show, παρουσιάστηκαν οι προτάσεις δύο διαφορετικών μελετητών για την ελληνική φιλοξενία, με τη μορφή δωματίων ξενοδοχείου.

Η έκθεση “The Hotel Show Dubai” αποτελεί σταθερό και ανερχόμενο θεσμό για την ευρύτερη περιοχή του Αραβικού κόλπου και πραγματοποιήθηκε  από 16 – 18 Σεπτεμβρίου 2018, προσελκύοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών επισκεπτών.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν στην έκθεση, υπό την οργάνωση του Enterprise Greece ήταν οι: Ευρωψυκτική Eurof DesignBrattiTOG & TOG,Papoutsanis S.A., ProteasGFytros & Sons

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι κατασκευές των 2 πρότυπων δωματίων ξενοδοχείου, ένα resort και ένα urban, αναδεικνύοντας την υψηλή αισθητική και το εξαιρετικό status του Ελληνικού Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Οι 2 σουίτες, ανεγέρθηκαν κατόπιν της σχετικής μελέτης και σχεδίασης, αφ’ ενός του διακεκριμένου Αρχιτεκτονικού ΓραφείουMastrominas Architecture  (συνολικού νικητή των Hotel Design Awards 2017 του 100% Hotel Show), και αφ’ ετέρου του γνωστού και βραβευμένου Industrial Designer, Sotiris Lazou Design Studio.

Οι εταιρείες που χορήγησαν προιόντα για την ανέγερση των 2 δωματίων είναι οι : Bright Special Lighting SAMedia StromHomadL+DG Lighting ArchitectsCaneplex DesignSØLØTog & TogIktinos Hellas SAal2Candia StromKanelli SANefNef SAWise,

Η ιδιαίτερη, conceptual συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής  στην Έκθεση “The Hotel Show Dubai”, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ομάδας του ελληνικού 100% Hotel Show, υπό τη διοργάνωση του Enterprise Greece ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, προβάλλοντας το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Design αλλά και τις Εταιρείες στη σημαντικότερη Ξενοδοχειακή Έκθεση της Μέσης Ανατολής ενώ συμπλήρωσε εποικοδομητικά τις 6 διακριτές συμμετοχές των ελληνικών εταιρειών στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού.

 Οι Έλληνες επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην έκθεση εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το υψηλό επίπεδο οργάνωσης της και της ελληνικής συμμετοχής από τον Enterprise Greece, καθώς και  για την επιτυχημένη προβολή της χώρας με την άρτια εμφάνιση των ελληνικών περιπτέρων. Η πρωτοβουλία συνολικής προβολής μέσω των δύο δωματίων που στήριξε η Περιφέρεια Αττικής και επικοινωνήθηκε με τη σύμπραξη του ελληνικού 100% Hotel Show και των οργανωτών, έδωσε υπεραξία στην ελληνική συμμετοχή και απέσπασε θετικά σχόλια κατά τη διάρκεια στοχευμένων συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν. Οι περισσότερες ελληνικές εταιρείες έδωσαν ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση το Σεπτέμβριο του 2019, περίοδο κατά την οποία οι οργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα προσθέσουν και τον ξεχωριστό κλάδο του οικιακού contract με τη διοργάνωση της INDEX.


Σχολιάστε εδώ