Η YOTUEL επίσημος χορηγός στο Greece Race for the Cure

Η YOTUEL επίσημος χορηγός στο Greece Race for the Cure

Η YOTUEL αποτελεί έναν από τους επίσημους χορηγούς, στο 10ο Greece Race for the Cure που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».

Το Greece Race for the Cure χρηματοδοτεί δωρεάν προγράμματα του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Το Race for the Cure διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1982 στο Dallas του Texas και πλέον αποτελεί το μεγαλύτερο θεσμό με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού στον κόσμο.

Η ομάδα της YOTUEL θα συμμετέχει στον αγώνα δρόμου και περιπάτου στις 30 Σεπτεμβρίου, καθώς «Το δικό σου χαμόγελο φέρνει κι άλλα χαμόγελα». Μετά το πέρας του αγώνα όλοι μαζί θα δώσουμε ραντεβού στο περίπτερο YOTUEL, για να βγάλουμε τις πιο όμορφες φωτογραφίες με σύμμαχό μας το λαμπερό χαμόγελο! Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις συσκευασιών YOTUEL (με pink ribbon), που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα αυτό, θα διατεθούν στις δράσεις του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».

Ανακαλύψτε και εσείς την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων YOTUEL με το pink ribbon στα super market ΑΒ Βασιλόπουλος, στα Hondos Center και σε επιλεγμένα φαρμακεία, ενισχύοντας την ενέργεια αυτή.

Η YOTUEL αποτελεί την ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικής φροντίδας και λεύκανσης δοντιών σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως. Γνωρίστε τα καινοτόμα προϊόντα, σχεδιασμένα για το σύγχρονο τρόπο ζωής προσφέροντας αποτελεσματική λεύκανση δοντιών, καλλυντική περιποίηση και προστασία του σμάλτου! Ανακαλύψτε μέσα από την ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης δοντιών ΥΟΤUEL , το ιδανικό για εσάς προϊόν που θα σας χαρίσει πιο λευκά δόντια και θα αναδείξει το πιο λαμπερό σας χαμόγελο!

Η YOTUEL ανήκει στη γκάμα των προϊόντων της Φαρμασέρβ – Λίλλυ, η οποία επενδύει στην άριστη τεχνογνωσία, στην Έρευνα & Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, αλλά και σε συνεργασίες με πρωτοπόρες διεθνείς εταιρείες. Η Φαρμασέρβ – Λίλλυ, διαθέτει στην Ελλάδα προϊόντα υψηλής ποιότητας, εκπληρώνοντας έτσι την υπόσχεση της να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη.


Σχολιάστε εδώ