Η τεχνολογία ConnectKey της Xerox εντυπωσιάζει χιλιάδες επισκέπτες στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η τεχνολογία ConnectKey της Xerox εντυπωσιάζει χιλιάδες επισκέπτες στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Xerox, η εταιρεία που καινοτομεί στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος επικοινωνεί, συνδέεται και εργάζεται, παρουσιάζει την πρωτοποριακή της τεχνολογία ConnectKey στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Χιλιάδες επισκέπτες έχουν ήδη δοκιμάσει από κοντά τις μεγάλες δυνατότητες της συγκεκριμένης τεχνολογίας, η οποία μετατρέπει τις παραδοσιακές συσκευές εκτύπωσης σε έξυπνους, συνδεδεμένους «βοηθούς εργασίας», που ανταποκρίνονται άριστα στις εξελισσόμενες ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων.

Το περίπτερο της Xerox Hellas στη ΔΕΘ επισκέφθηκαν και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον Υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπουρ Ρος. Tους επίσημους υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, Βασίλης Ραμπάτ, ο οποίος αναφέρθηκε στις νέες, καινοτόμες εφαρμογές της τεχνολογίας Xerox ConnectKey.

Στον μοντέρνο χώρο του περιπτέρου της Xerox, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν εφαρμογές από το Xerox App Gallery, το οποίο είναι εγκατεστημένο σε κάθε έναν από τους 29 εκτυπωτές και πολυλειτουργικούς εκτυπωτές της Xerox, που έχουν ενσωματωμένη την τεχνολογία ConnectKey. Οι εφαρμογές που το κοινό μπορεί να δοκιμάσει ζωντανά περιλαμβάνουν:

• Το Xerox Easy Translator App που βοηθά τους χρήστες να μεταφράζουν αυτόματα σε περισσότερες από 45 γλώσσες

• Το Optimidoc Cloud App που σαρώνει τα έγγραφα και τα μετατρέπει σε επεξεργάσιμα αρχεία

• Το Print by Xerox App που επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν απευθείας από κινητά τηλέφωνα ή tablets.

• Τις εφαρμογές Scan to Cloud και Scan to Cloud Email που βοηθούν τους χρήστες να μεταφέρουν και να μοιράζονται αρχεία γρήγορα και με ασφάλεια

Ο κύριος Ραμπάτ δήλωσε σχετικά: «Με την παρουσία μας στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θέλουμε να δείξουμε στην πράξη μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους η καινοτόμα τεχνολογία μας υποστηρίζει τις Ελληνικές επιχειρήσεις στην πορεία τους προς ένα ψηφιακό μέλλον. Οι εφαρμογές της Xerox απλοποιούν την εργασία, προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες των πελατών μας και τους βοηθούν να γίνουν ακόμη πιο παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί».

Η τεχνολογία ConnectKey είναι διαθέσιμη στις σειρές προϊόντων Xerox AltaLink και Xerox VersaLink. Οι συσκευές είναι έξυπνες, ασφαλείς, με εξελιγμένη εμπειρία χρήσης, πρόσβαση μέσω φορητών συσκευών, δυνατότητα σύνδεσης στο cloud και κοινό τρόπο  λειτουργίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τιμώμενη χώρα της φετινής Έκθεσης είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες. Στο πλαίσιο αυτού του εορτασμού, η Xerox Hellas έχει το περίπτερό της στο US Pavilion, δηλαδή το κτίριο που συγκεντρώνει δεκάδες άλλες εταιρείες που έχουν ως  έδρα τους τις Η.Π.Α. και οι οποίες επικεντρώνονται στην καινοτομία.


Σχολιάστε εδώ