Fraport Greece: Υπηρεσία «off airport check-in» στους επισκέπτες της ΔΕΘ

Fraport Greece: Υπηρεσία «off airport check-in» στους επισκέπτες της ΔΕΘ

Η υπηρεσία θα παρέχεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο από την Fraport Greece στην «καρδιά» της έκθεσης, περίπτερο Β13

Στη φετινή 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Fraport Greece παρέχει «off airport check-in»! Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία  η οποία προσφέρεται από όλους τους κορυφαίους διαχειριστές αεροδρομίων στο πλαίσιο συνεδρίων και εκθέσεων.

Έχοντας ως στόχο να διευκολύνει τους επισκέπτες της έκθεσης, αλλά και να κάνει την μετάβασή τους στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» όσο το δυνατόν πιο άνετη, η Fraport Greece δίνει τη δυνατότητα για «off airport check–in» και για παράδοση των αποσκευών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της έκθεσης.

Η Fraport Greece θα παρέχει την υπηρεσία καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ (μεταξύ 8 και 16 Σεπτεμβρίου) σε συνεργασία με τις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling) και τις αεροπορικές εταιρείες. Η διαδικασία του «off airport check-in» δίνει τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας από τους επιβάτες, από 12 μέχρι και 3 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος από την Fraport Greece όπου θα διεξάγεται η διαδικασία του «off airport check-in», βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο Β13, στο κέντρο της έκθεσης.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Alexander Zinell, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Fraport Greece, ένας στρατηγικός φορέας για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, θα παρέχει την πρωτοποριακή υπηρεσία «off airport check-in» ώστε να διευκολύνουμε τους επαγγελματίες και επισκέπτες του μεγαλύτερου εμπορικού γεγονότος της χώρας».

Φωτο: Φωτορεαλιστική απεικόνιση του περιπτέρου της FraportGreece στην 83η ΔΕΘ


Σχολιάστε εδώ