350 ευρώ δίνει η κυβέρνηση για μίσθωση κατοικίας σε οικογένεια 2 ατόμων!

350 ευρώ δίνει η κυβέρνηση για μίσθωση κατοικίας σε οικογένεια 2 ατόμων!

Αυτή είναι η… στήριξη στους καμένους

Ακόμη και στη ζητιανιά να έβγαιναν, κάτι παραπάνω θα μάζευαν. Μιλάμε για την επιδότηση που ανακοίνωσε ότι θα δώσει η κυβέρνηση στους ιδιοκτήτες που έμεναν μόνιμα στο Μάτι και στις γύρω περιοχές, όπου οι φλόγες έκαψαν τα σπίτια στα οποία έμεναν και έγιναν στάχτη.

Ξέρετε πόσο είναι το… επίδομα; 300 ευρώ τον μήνα για μεμονωμένα άτομα, 350 ευρώ για οικογένεια δύο ατόμων, 400 ευρώ για οικογένεια τριών ατόμων, 450 ευρώ για οικογένεια τεσσάρων ατόμων και 500 ευρώ για οικογένεια άνω των τεσσάρων ατόμων.

Πολύ κουβαρντάδες είναι οι υπουργοί μας.

Έχουν βρει σπίτια στα οποία το νοίκι να είναι 300 ευρώ; Και μάλιστα εκεί στο Μάτι ή στη Ραφήνα; Καμαρούλα μια σταλιά; Προφανώς, ζουν σε άλλο κόσμο…

Μέρες, όμως, και της νέας γενιάς, που μπήκε στη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για το αύριο που θέλει, το όνειρο που προσπάθησε να κάνει πραγματικότητα. Άλλοι τα κατάφεραν, άλλοι όχι, αν και με βάση τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν οι 8 στους 10 διαγωνιζόμενους πήραν το διαβατήριο για το πανεπιστήμιο.

Για εκείνα τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν η ζωή δεν σταματάει. Τραβάς μπροστά, δεν καταθέτεις τα όπλα, συνεχίζεις τον αγώνα και σίγουρα θα πετύχεις να κόψεις κι εσύ το νήμα. Να κάνεις αυτό που σου αρέσει, αυτό που αγαπάς και σε γεμίζει, αλλά που δίνει και τη δυνατότητα να καλύπτεις τα απαραίτητα. Βήμα βήμα, θα ανέβεις σκαλοπάτι. Με μία προϋπόθεση, να κοιτάς πάντα μπροστά… Όχι πίσω…


Σχολιάστε εδώ