Ο ένας είπε ότι έκανε το θαύμα της η Παναγία, ο άλλος ότι το έκανε ο Τραμπ

♣ Κι ένας τρίτος ότι υπήρξε παρέμβαση Κοτζιά ή Κατρούγκαλου.

♣ Αποτέλεσμα συστηματικής προσπάθειας η απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών, λέει η κυβέρνηση. Ναι, ήταν τόσο… συστηματική που της πήρε έξι μήνες για να έχει αποτέλεσμα.

♣ Τώρα, όσο για εκείνους που πιστεύουν ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι παρασκηνιακές κινήσεις Καμμένου είναι σαν να λες ότι τον Γόρδιο δεσμό τον έκοψε ο Βουκεφάλας…

♣ Κατρούγκαλος: «Δεν πρέπει να αποκλείσουμε μια ξαφνική άνοιξη στις ελληνοτουρκικές σχέσεις». Μπουφάν να πάρεις, «σύντροφε», βάζει υγρασία τον Μάρτη στο Εσκί Σεχίρ.

♣ Συγχαρητήρια για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών έδωσε ο αμερικανός πρέσβης Τζ. Πάιατ στον… Ντόναλντ Τραμπ.

♣ 96 οι νεκροί από τις πυρκαγιές, αλλά «η ζωή συνεχίζεται», που θα ‘λεγε κι ο Ν. Βούτσης πριν… κάνει μια ακόμη βουτιά στην πισίνα του resort.

Να δείτε που στο τέλος θα αποδειχτεί ότι οι δύο στρατιωτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι με μεσολάβηση του Ν. Σφακιανάκη. Σε… συνεργασία με την Τάμτα!

♣ Το 72,6% είναι υπέρ της κατεδάφισης των αυθαιρέτων. Δηλαδή μόνο το 27,4% έχουν χτίσει παράνομα ή πρόλαβαν να το νομιμοποιήσουν;

♣ Συνάντηση Σκουρλέτη – Ψινάκη για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στο Μάτι. Σαν να λέμε… Μαζωνάκης και Άντζελα για το νέο πρόγραμμα της Λυρικής.

♣ Ο Ν. Κοτζιάς πιστεύει ότι η κόντρα με τη Ρωσία είναι γιατί ακολουθεί ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική. Μήπως νομίζει και ότι κάνει πρόβες για να πάρουμε την Πόλη;

♣ Ο τρελαμένος Ερντογάν ξεκίνησε μποϊκοτάζκα τά των κινητών iPhone. Θεός! Τέτοιες… μεγαλοφυείς ιδέες ούτε στο φόρτε του ο Βαρουφάκης.

♣ Μετά τα όσα συνέβησαν στο Μάτι, στο εξής Αστυνομία και Πυροσβεστική θα εκκενώνουν χωριά ακόμη κι όταν βλέπουν καπνό από… ψησταριά.

♣ Προσωρινή, λέει η Ντόιτσε Βέλε, η έξοδος της Ελλάδας από το Μνημόνιο. Μέχρι το περίπτερο θα πεταχτεί να πάρει τσιγάρα και θα επιστρέψει.

Το Μαξίμου ζητάει από την ΕΣΗΕΑ να πάρει μέτρα κατά αντιπολιτευόμενων εφημερίδων. Υπό άλλες συνθήκες θα έκαναν οι ίδιοι τις… συλλήψεις!

♣ Το 28,7% πιστεύει ότι τα ίχνη που αφήνουν τα αεροπλάνα είναι τα αέρια που μας ψεκάζουν! Και μετά ψάχνουμε γιατί έγινε υπουργός Άμυνας ο Καμμένος.

♣ Αντιπρόεδρος της Βουλής ο Ζουράρις και σύμβουλος πρωθυπουργού ο Καρανίκας.
Είναι, λέει, ρατσιστικό να λέμε «λαθρομετανάστες»… λαθρομετανάστες. Αν τους λέμε τοπ μόντελ ή σκίπερ, είναι εντάξει;

♣ Μέχρι και 15 χρόνια θα χρειαστούν για να αποδοθούν ευθύνες δικαστικά για τις πυρκαγιές στο Μάτι. Άρα, προλαβαίνουν να καούν δυο τρεις φορές ακόμη!

♣ Κατά τα λοιπά, ο Κυριάκος κοιμάται κι η τύχη του δουλεύει. Κοιμάται κυριολεκτικά…

♣ Αυτό το κόμμα που είχε το έχει ακόμη ο Καμμένος ή το πήρανε φαντάρο;

♣ Από αύριο στη Βενεζουέλα θα μοιράζουν βενζίνη με το δελτίο. Καλπάζει ο… υπαρκτός σοσιαλισμός.

♣ Ο Κ. Γαβράς γυρίζει ταινία το βιβλίο του Βαρουφάκη με τίτλο «Το χρονικό μιας παρ’ ολίγον χρεοκοπίας»;

Δούρου: «Κάναμε σοβαρή διαχείριση στις πυρκαγιές». Εννοείται. 96 νεκροί δεν είναι παίξε-γέλασε!

♣ Όταν έχουν χαθεί 96 ανθρώπινες ζωές από τις πυρκαγιές κι εσύ επιμένεις ότι έκανες σοβαρή διαχείριση, δεν είσαι απλά αδαής. Είσαι επικίνδυνη…

♣ Στο Λουτράκι 82χρονος έπνιξε 87χρονο, στο Βόλο 80χρονος σκότωσε τη γυναίκα του. Τι ποτίζουν τους παππούδες και τρελαίνονται;

♣ Να μη λέμε «λαθρομετανάστες» τους… λαθρομετανάστες. Σιγά το ατόπημα. Εδώ λέμε υπουργό τον Πολάκη.

♣ Ανοιχτή σε μετεκλογικές συνεργασίες δηλώνει η Κατ. Παπακώστα. Δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για τα κομμωτήρια.

♣ Στην επέτειο της 17ης Νοεμβρίου βλέπω εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας προς το Πολυτεχνείο και να καταθέτουν στεφάνι στην αμερικάνικη πρεσβεία!

96 οι νεκροί από τις πυρκαγιές, κατανοώ τον πόνο τους, αλλά στις 21 βγαίνουμε από τα Μνημόνια, που θα ‘λεγε και ο Κουβέλης.


Σχολιάστε εδώ