Οι αντιδράσεις των πολιτικών κομμάτων για το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Οι αντιδράσεις των πολιτικών κομμάτων για το διάγγελμα του πρωθυπουργού


Oι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης 

Νέα Δημοκρατία: Η παράσταση Τσίπρα από την Ιθάκη προκαλεί θλίψη και οργή

Ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα αναφέρει πως συμφωνεί μαζί του σε μια μόνο φράση.  «Οι Έλληνες δεν είναι λωτοφάγοι. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» τονίζει χαρακτηριστικά σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός «σκηνοθετεί και πάλι ψεύτικα γεγονότα, όπως έκανε το βράδυ της 23ης Ιουλίου».
♦  Δείτε εδώ την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Φώφη Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας φαντασιώνεται πως είναι ο σύγχρονος Οδυσσέας. Απεδείχθη όμως ένας αδίστακτος μνηστήρας της εξουσίας

Η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε πως ο κ. Τσίπρας μίλησε σήμερα για «ημέρα λύτρωσης», αλλά είναι ο Ελληνικός λαός που πληρώνει τα δυσβάσταχτα λύτρα».
♦  Δείτε εδώ την δήλωση της Φώφης Γεννηματά

ΚΚΕ: Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν

Τη λαϊκή ρήση «εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν», θύμισε ο πρωθυπουργός με το σημερινό του διάγγελμα, προσπαθώντας να κρύψει ότι η δήθεν «νέα εποχή» βασίζεται στα «αποκαΐδια» των δικαιωμάτων του λαού και της νεολαίας.
Δείτε εδώ την δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα

Ποτάμι: Οι μέρες αυτές θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν πράγματι μια νέα αρχή, αλλά αυτό θα προϋπόθετε ειλικρίνεια και σοβαρότητα

Το Ποτάμι υποστηρίζει ότι «οι μέρες αυτές θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν πράγματι μια νέα αρχή, αλλά αυτό θα προϋπόθετε ειλικρίνεια και σοβαρότητα, στοιχεία ασύμβατα με τη διακυβέρνηση» ενώ καυστικά σημειώνει στην ανακοίνωσή του: «Οι Έλληνες όντως δεν είναι λωτοφάγοι. Θυμούνται πώς πολιτεύθηκε ο κ. Τσίπρας»
 Δείτε εδώ την δήλωση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη

Ένωση Κεντρώων: Η Ένωση Κεντρώων επιδιώκει και θα επιμείνει στο θέμα της συναίνεσης και θα πρέπει ο λαός να τιμωρήσει και το ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ στις επόμενες εκλογές

Τέλος ο Βασίλης Λεβέντης είπε πως “γίνονται σήμερα κάποιοι εορτασμοί για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Βέβαια, το πένθος από τους νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι δεν επιτρέπει ούτε θριαμβολογίες ούτε πανηγυρισμούς. Και η πραγματικότητα είναι πιο ζοφερή από αυτή που παρουσιάζουν οι κυβερνώντες.
  Δείτε εδώ την δήλωση του Βασίλη Λεβέντη

 


Σχολιάστε εδώ