Αν ο… πόλεμος της κυβέρνησης με τα αυθαίρετα είναι τόσο αποτελεσματικός όσο κι αυτός με τα συμφέροντα…

♣ …βλέπω να χτίζονται μεζονέτες μέχρι την πλατεία Συντάγματος.

♣ Και υπαίθριο πάρκινγκ στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου!

♣ Το ότι η ΝΔ, που κυβέρνησε 30 χρόνια τη χώρα, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, που κυβερνά τρεισήμισι, ότι δεν έκανε τίποτα με τα αυθαίρετα ξεπερνά το γραφικό. Καταντάει γελοίο.

♣ Αξιοσημείωτη διαχειριστική επάρκεια (!) στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών διαπιστώνει ο Ν. Παππάς. Είχαμε 93 νεκρούς, αλλά δεν… χάθηκε κι ο κόσμος.

♣ Από κοντά κι ο Βούτσης: «Δεν θα αλλάξουν οι πολιτικές εξελίξεις εξαιτίας της τραγωδίας». Το πένθος δεν ταιριάζει στην Αριστερά, της πάει καλύτερα η… κωμωδία.

♣ Καείτε ανεξέλεγκτα, όσο είναι καιρός ακόμη. Όταν αναλάβει η ΝΔ θα καιγόμαστε… βάσει σχεδίου!

Φαγώθηκαν στη ΝΔ γιατί δεν δίνουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των νεκρών. Τι σκοπό έχουν; Να πάει πόρτα πόρτα να πει συλλυπητήρια ο Κυριάκος;

♣ Καταγγέλλει τη ΝΔ ο Παπαδημούλης ότι εφαρμόζει σχέδιο αποδόμησης του Τσίπρα. Ορθώς. Λες και δεν μπορεί να καταφέρει κι από μόνος του ο… Τσίπρας.

♣ Πώς γίνεται κάθε κυβέρνηση να κάνει πόλεμο με τα αυθαίρετα, αλλά αυτά να αυξάνονται συνεχώς; Θα ‘χει ανάδρομο Ερμή ο εργολάβος.

♣ Σκουρλέτης: «Πρέπει να συνδυάσουμε την επιχειρησιακή ετοιμότητα με την επιστημονική γνώση». Η πίτσα να ‘χει και μπέικον ή μόνο πεπερόνι;

♣ Παραδέχτηκε ο Καμμένος ότι βάσει σχεδίου οι Τούρκοι άρπαξαν τους δύο στρατιωτικούς στον Έβρο. Κοινώς… μας έπιασαν στον ύπνο!

♣ Για τις πυρκαγιές οι ακαδημαϊκοί Ζερεφός και Λέκκας είδαν τον Τσίπρα, τη Δούρου κ.ο.κ. Όπου να ‘ναι, θα τους πουν να δουν και τον Ψινάκη.

♣ Σύμφωνα με τις φήμες, λόγω σκανδάλων ο Άδωνης στην καλύτερη περίπτωση θα αποχωρήσει από την πολιτική, στη χειρότερη θα πάει φυλακή.

Σαρωτικός ανασχηματισμός στην κυβέρνηση εν όψει. Δηλαδή, έχουν εφεδρικούς που… βγάζουν περισσότερο γέλιο;

♣ Τρίτη εκδοχή δεν υπάρχει; Π.χ., να γυρίσει βιντεοκλίπ, να βγει στο θέατρο, να πάει έστω για ψάρεμα;

♣ Άσχετοι δημοσιογράφοι! Φωνάζουν στις εκπομπές την Ελ. Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ) και τη ρωτούν για πολιτική, οικονομία κ.λπ. Αντί για…

♣ …κομμωτήρια, πλαστικούς χειρουργούς, shopping, που είναι το φόρτε της. Αίσχος!

♣ ESM: «Το 2014 η Ελλάδα ετοιμαζόταν να βγει από τα Μνημόνια, αλλά ήρθε ο Βαρουφάκης». Κάπως έτσι την… πάτησε κι ο «Τιτανικός».

♣ Ενώ έπλεε μεσοπέλαγα, με τις ορχήστρες να παίζουν βαλς, ήρθε καταπάνω του το παγόβουνο.

♣ Η ΝΔ φώναζε πριν από τις παραιτήσεις, φωνάζει και μετά. Τι θέλει ακριβώς; Να περάσουμε στις αυτοκτονίες;

Φεύγουν, λέει, από την κυβέρνηση Σκουρλέτης, Τζανακόπουλος, Κουρουμπλής και μπαίνουν Ζαχαριάδης, Σβίγγου κ.λπ. Έκλεισε ο κύκλος των ταχυδακτυλουργών, ήρθε η ώρα… των ακροβατών.

♣ Παραμονές ανασχηματισμού ο Πολάκης έκανε απολογισμό του έργου του στο υπουργείο. Λέτε; Α, μπα. Κυβέρνηση χωρίς αυτόν θα ‘ναι πίτσα χωρίς πεπερόνι.

♣ Αφού άφησε τον Τσίπρα να υπογράψει συμφωνία με τα Σκόπια ο Καμμένος λέει τώρα ότι αν έρθει στη Βουλή θα ρίξει την κυβέρνηση.

♣ Τον παίρνει σοβαρά κανείς; Μόνο ο Τ. Κουΐκ κι ο Παπαχριστόπουλος. Άρα κανείς…

♣ Ο μεν Τσιρώνης συγκρίνει τις πυρκαγιές με την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, ο δε Κουρουμπλής με το ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα». Μεταδίδεται με το σεξ η… χαζομάρα;

♣ Το γεγονός ότι από όλα τα φυλακισμένα μέλη της 17Ν ο μόνος που έχει ευνοϊκή μεταχείριση είναι ο Κουφοντίνας είναι το λιγότερο ύποπτο.

♣ Τέσσερις ακόμη δεκαετίες λιτότητας στην Ελλάδα βλέπει η «Washington Post». Αλλά τι είναι 40 χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα;


Σχολιάστε εδώ