Κυκλοφόρησε το video clip του Caramela της Ελένης Φουρέιρα και είναι soundtrack της ταινίας “Αιγαίο SOS”

Κυκλοφόρησε το video clip του Caramela της Ελένης Φουρέιρα και είναι soundtrack της ταινίας “Αιγαίο SOS”

Με τη φωνή, αλλά και την εκρηκτική παρουσία της βασίλισσας της ελληνικής ποπ σκηνής “ντύνεται” το νέο φιλμ του Πιέρρου Ανδρακάκου. Κυκλοφόρησε το video clip του Caramela της Ελένης Φουρέιρα και είναι soundtrack της ταινίας “Αιγαίο SOS” και μάλιστα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια συμμετέχει στην ταινία!

Το music video του τραγουδιού, που κυκλοφορεί στα ελληνικά και τα αγγλικά από την PanikRecords, γυρίστηκε στην Ανάβυσσο, με την Ελένη Φουρέιρα να κλέβει, για άλλη μία φορά, τις εντυπώσεις, με φόντο τον ήλιο, την θάλασσα και σκηνές από την ταινία. Μάλιστα, η παρουσία της στην ταινία θα είναι εξαρχής εντυπωσιακή, καθώς θα… αναδυθεί από την θάλασσα!


Ηot highlight: Η Ελένη Φουρέιρα συμμετέχει στην ταινία!


Το «Caramela» είναι διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού που έχει ερμηνεύσει ο Ισραηλινός τραγουδιστής Moshe Peretz, μία σύνθεση του καταξιωμένου Doron Medalie, με τον οποίο η Ελένη έχει συνεργαστεί ξανά, ενώ η ίδια η τραγουδίστρια και η Σοφία Παπαβασιλείου υπογράφουν τους ελληνικούς στίχους.

Σημειώνουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Ελένη έχει κινηματογραφική παρουσία: το 2017 είχε ρόλο στην ταινία “Bachelor 2”, τον οποίο συνόδευσε με το τραγούδι της “Βασίλισσα”.

Λίγα λόγια για την ταινία:
Καλοκαίρι 2018. Ελληνοτουρκικές φρεγάτες οργώνουν τη θάλασσα. Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Πείνα, τρέλα, έρωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών Ρίχτερ.

ΔΕΣ ΤΟ VIDEO CLIP ΤΟΥ CARAMELA ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΦΟΥΡΕΪΡΑ

Το ξεκαρδιστικό σενάριο ετοίμασαν οι Μαργαρίτης Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Μαρούδης. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου και Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ενώ μαζί τους είναι ένα σπουδαίο καστ αναγνωρισμένων και νέων ηθοποιών, όπως οι Nina Senicar, Δήμητρα Κολλά, Jerome Kaluta, Κωνσταντίνος Mπιμπής, Νικόλας Μίχας,Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Κωνσταντίνος Αρνοκούρος, Κωνσταντίνος Μουταφτσής,Γιάννης Ζωγράφος, Σοφία Παυλίδου και Fu Yin.

Το “Αιγαίο SOS” έρχεται στους κινηματογράφους στις 15 Νοεμβρίου, από την ODEON.

Πηγή : mad.tv


Σχολιάστε εδώ