Φυσικά και θα αποδοθούν ευθύνες για τις πυρκαγιές

♣ Όπως ακριβώς έγινε και στις φωτιές του 2007, τη φωτιά στη Marfin…

♣ Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί κατηγορούν την κυβέρνηση για αδράνεια κι ανικανότητα. Αφού η φωτιά δεν έφτασε στο Ζάππειο.

♣ Κακοήθειες ότι η κυβέρνηση ματαιώνει τη φιέστα στην Πνύκα διότι δεν επαρκούν τα ΜΑΤ να προστατεύσουν τον πρωθυπουργό από την… αγάπη του λαού.

♣ Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις. Το Λιμενικό. Η Πυροσβεστική. Οι Γιατροί χωρίς Σύνορα.

♣ Κάθε τρεις μήνες ο Βούτσης ανακοινώνει ότι ξεκινά μια νέα εποχή για τη χώρα. Τόσο συχνά ούτε οι Απόκριες.

♣ Κι ενώ οι νεκροί είχαν ξεπεράσει τους 70, το ΕΣΡ ζητούσε από τα κανάλια να μην προκαλούν μεγαλύτερο πανικό!

♣ Ν. Κοτζιάς: «Η εποχή της διπλωματίας της κότας τελείωσε». Αναμενόμενο. Δεν έχουμε δει κότα να πηγαίνει στα… τέσσερα.

Ποια «σκοτεινά κέ­ντρα» επιχειρούν να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση; Λες και δεν μπορεί να τα καταφέρει κι από… μόνη της!

♣ Το 2007 λέγαμε ότι για τις πυρκαγιές φταίνε οι Αμερικανοί που δεν γούσταραν τον Καραμανλή. Τώρα ο Τζ. Πάιατ παίζει μπιρίμπα με τη μισή κυβέρνηση.

♣ Και με την άλλη μισή sudoku.

♣ Ναι, είναι μεγάλη απώλεια για τον ΣΚΑΪ η απουσία της Αυλωνίτου, του Παπαχριστόπουλου, του Βέττα κ.λπ. Τώρα είναι υποχρεωμένοι να προσλάβουν κανονικούς κλόουν.

♣ Αν καταλαβαίνω καλά, η ΝΔ διαφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα την καταψηφίσει, αλλά αν ψηφιστεί από τη Βουλή θα την εφαρμόσει κανονικά.

♣ Καταδικάζουμε απερίφραστα τις αποδοκιμασίες και τις επιθέσεις σε βάρος του Π. Καμμένου. Χάθηκαν δηλαδή οι… ντομάτες και τα γιαούρτια;

♣ Πλάκα έχει που ο Κοτζιάς πιστεύει ότι ακολουθεί ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική.

♣ Σκέψου να νομίζει και ότι υπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας.

Ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε πυρκαγιά κατηγορούσε τις κυβερνήσεις για ανικανότητα. Τώρα «φταίνε» οι άνεμοι, οι ξένοι πράκτορες, οι μυστικές υπηρεσίες, τα… «UFO».

♣ Αν κρίνω από τις… «επιδόσεις» των αδελφών του Τσίπρα στον τομέα των δανείων, λάθος άνθρωπο (Τσακαλώτο) στείλαμε τελικά να διαπραγματευτεί το χρέος με τους δανειστές.

♣ Στο Ποτάμι κάνουν γκάλοπ στα στελέχη τους ρωτώντας τους τι θα ψήφιζαν στις εκλογές αν δεν υπήρχε το… Ποτάμι. Εύκολη απάντηση: Αστέρα Ραχούλας!

♣ Με τόσους (συγγενείς, φίλους κ.ά.) που έχουν μπάσει στο Δημόσιο, μετά τις εκλογές θα ανέβει 5% η ανεργία στη χώρα.

♣ Το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ ανακοινώνει τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Παιδείας. Το οποίο σύστημα μετά από οκτώ με δέκα μήνες θα το… καταργήσει η επόμενη κυβέρνηση.

♣ Ό,τι και να λέει ο Κοτζιάς, στην Ιστορία και στη μνήμη του ελληνικού λαού θα μείνει ως ο υπουργός Εξωτερικών που έβαλε την υπογραφή του για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Το να τάζεις προσλήψεις στο Δημόσιο ενώ ακόμη μετρούν νεκρούς και αγνοούμενους είναι το λιγότερο απαράδεκτο. Αν όχι χυδαίο.

♣ Τσίπρας: «Διεκδικούμε δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού». Καλού – κακού, ας αρχίσουν οχυρωματικά έργα στη Λευκωσία. Επίκειται παράδοση της πόλης.

♣ Συγκριτικά, μεγαλύτερη αξιοπιστία έχει το μον μπλαν του Κατρούγκαλου, από ότι ο… ίδιος ο Κατρούγκαλος.

♣ Κατά τον Κοτζιά, όσοι διαφωνούν με το ξεπούλημα της Μακεδονίας είναι προσκυνημένοι. Ενώ όσοι συμφωνούν είναι απόγονοι του… Γ. Ζαμπέτα.

♣ Μετά τις νέες περικοπές στις συντάξεις το ερώτημα δεν είναι αν υπάρχει μετά θάνατον ζωή, αλλά αν υπάρχει ζωή μετά τη… σύ­νταξη!

♣ Πόσοι άνθρωποι πρέπει να χάσουν τη ζωή τους για να παραιτηθεί ένας υπουργός; Για τα μάτια του κόσμου, έστω…

♣ Τη Μακεδονία τη δίνουμε από μόνοι μας, την Αττική την καίμε κατά λάθος…


Σχολιάστε εδώ