Φώφη: Οι εκλογές  θα είναι ντέρμπι για τρεις

Φώφη: Οι εκλογές θα είναι ντέρμπι για τρεις

-Όνειρό μας δεν είναι ο ρόλος του πολιτικού μπαλαντέρ
-Είναι η ώρα όλοι μαζί να βγούμε από την κρίση,
όπως έκαναν οι άλλες χώρες

«Οι επόμενες εκλογές θα είναι ντέρμπι για τρεις και θα πάρουμε εντολή», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στις Σέρρες, ξεκαθαρίζοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι «δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα άλλων, δεν είναι το όνειρό μας ο ρόλος του πολιτικού μπαλαντέρ».

Απηύθυνε, παράλληλα, μήνυμα ενότητας, η οποία «είναι το κλειδί για να βγούμε από την κρίση», τονίζοντας: «Σε όλες τις άλλες χώρες που αντιμετώπισαν οικονομικά προβλήματα και Μνημόνια, υπήρξε σχέδιο και συνεννόηση για να υλοποιηθεί. Ήρθε η ώρα να το πράξουμε και εμείς». Και πρόσθεσε: «Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όλοι όσοι διαχειρίστηκαν την κρίση και τα Μνημόνια. Κανένας δεν πρέπει να μείνει απέξω να πετροβολά τη νέα εθνική προσπάθεια. Μιλάω πάντα για την ευρύτερη δυνατή συνεργασία, πρώτο και δεύτερο κόμμα δεν μπορούν να εξαιρεθούν, όποια κι αν είναι αυτά.

Δεν έχει σημασία, όμως, μόνο η σειρά των κομμάτων αλλά και η δύναμη και τα ποσοστά τους. Εμείς προτείνουμε: Εθνικό σχέδιο, συνεννόηση και μια τετραετία πολιτικής σταθερότητας. Ας μας πουν πού συμφωνούν και πού διαφωνούν».


Σχολιάστε εδώ