Με 1 εκατ. ευρώ προσπάθησαν να εξαγοράσουν βουλευτές των ΑΝΕΛ…

…αλλά αυτοί αρνήθηκαν. Λογικό. 30 εκατ. τον χρόνο παίρνει ο Κρ. Ρονάλντο.

♣ Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον Τσίπρα να κάνει αριστερή στροφή. Μόνο μην την πάρει πολύ ανοιχτά. Από το αντίθετο ρεύμα έρχεται η Μέρκελ!

♣ Όπου να ’ναι θα του ζητήσουν να σκίσει τα Μνημόνια, να διώξει την «τρόικα» και να καταργήσει με έναν νόμο τη λιτότητα.

♣ Προς ΥΠΕΞ: Ναι, ότι οι Ρώσοι απελάθηκαν μετά από πιέσεις των ΗΠΑ είναι ψέμα και συκοφα­ντία. Ότι δεν απελάθηκαν μετά από πιέσεις είναι σύντομο ανέκδοτο.

♣ Δηλαδή, μετά τις εκλογές θα φύγουν Πολάκης και Κατρούγκαλος και θα έρθουν Άδωνης και Βορίδης. Από την… κωμωδία στο δράμα.

♣ Μετά την αποκάλυψη ότι υπέρ της συμφωνίας με τα Σκόπια υπέγραψε και ηθοποιός που δεν ζει, αλλάζει το σλόγκαν του ΣΥΡΙΖΑ: «Και νεκρούς ανασταίνουμε»!

♣ Άκου πράγμα, να ζητούν από τον Τσίπρα να κάνει αριστερή στροφή. Σαν να ζητάς από την Άντζελα να… τραγουδήσει όπερα.

Με καθυστέρηση πέντε χρόνων το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους απεφάνθη ότι ορθώς ο Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ. Εκκρεμεί η απόφαση για την… Άλωση της Τροίας.

♣ Λύθηκε το μυστήριο για το πότε θα ξοφλήσουν το δάνειο τα αδέλφια του πρωθυπουργού. Όταν… ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ξοφλήσουν τα δικά τους!

♣ Μετά τη σκληρή επίθεση Καμμένου κατά Ερ­ντογάν τρίζουν τα θε­μέλια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Από τα… γέλια!

♣ Δεν πά’ να λέει ο «Guardian» ότι κανείς δεν πιστεύει ότι η Ελλάδα δεν θα πληρώσει ποτέ το χρέος της. Αρκεί που το πιστεύουν ο Πολάκης με τον Καρανίκα.

♣ Σύμφωνα με το Λιμενικό, το αληθινό προφίλ της κυβέρνησης θα φανεί μετά το Μνημόνιο. Αναμένεται επίσημη τοποθέτηση της Πυροσβεστικής. Εκκρεμεί αυτή της Τροχαίας Λάρισας και του Τελωνείου των Ευζώνων.

♣ Ποια οργανωμένα συμφέροντα προσπάθησαν να εξαγοράσουν βουλευτές των ΑΝΕΛ;

♣ Το Allou Fun Park προσέλαβε αλβανό υπεύθυνο για τα… συγκρουόμενα.

Ο Στ. Θεοδωράκης σε ρόλο… κυβερνητικού εκπροσώπου: «Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα, που όμως δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν». Με εξαίρεση τη Μέρκελ, το ΔΝΤ, το ΝΑΤΟ, τον αμερικανό πρέσβη…

♣ Ενώ και στο Τσίρκο «Μεντράνο» έχουν καλυφθεί προ πολλού δύο θέσεις ταχυδακτυλουργού και μία βοηθού κλόουν.

♣ Δηλαδή, πιστεύει κανείς σοβαρά ότι πρότειναν 1 εκατ. ευρώ σε Παπαχριστόπουλο και Κατσίκη κι εκείνοι είπαν όχι; Το άλλο με τον… Τοτό το ξέρετε;

♣ Διαφωνώ με τον Β. Λεβέντη ότι όσοι φεύγουν από την Ένωση Κεντρώων κάνουν αποστασία. Αλλαγή προσανατολισμού είναι. Από το τσίρκο περνάνε στο… κουκλοθέατρο.

♣ Η ΝΔ ζητάει την παρέμβαση εισαγγελέα για τα δάνεια των αδελφών του Τσίπρα. Ο οποίος (εισαγγελέας) την επομένη θα βρεθεί στο… Ειρηνοδικείο Σουφλίου.

Στο τελευταίο του ταξίδι στο εξωτερικό ο Καμμένος πήγε με το αεροπλάνο της γραμμής. Στο επόμενο ο Τσίπρας θα τον στείλει με το… ΚΤΕΛ.

♣ Σκουρλέτης: «Η απλή αναλογική εμβαθύνει τη δημοκρατία στην Αυτοδιοίκηση». Επίσης, το μπέικον δίνει άλλη γεύση στην πίτσα.

♣ Μαλέλης, Χαρδαβέλας, Γκολεμά… Δεν είμαι βέβαιος αν στο Κίνημα Αλλαγής θα γίνουν σοβαρό κόμμα, για ριάλιτι όμως το έχουν σίγουρα.

♣ Η… Πετρούλα λείπει, να πουλάει ποπ κορν στα διαλείμματα των συνεδριάσεων, με βασική εισηγήτρια την Ανίτα Πάνια.

♣ Δεν θα αυξηθεί η τιμή του ρεύματος, διαβεβαιώνει ο Γ. Σταθάκης. Άρα θα… αυξηθεί, είναι σίγουρο.

♣ Στα μάτια του Κουρουμπλή ο Τσίπρας είναι κάτι μεταξύ… Ανδρέα, Τσόρτσιλ και Λιονέλ Μέσι!

♣ Λίγο ακόμη να μείνουν Τσίπρας και Κοτζιάς κι όχι μόνο στους αλβανούς Τσάμηδες θα δώσουμε αποζημίωση αλλά και στους … αρχαίους Δωριείς.


Σχολιάστε εδώ