CRETE IBT 2018 …είναι γεγονός

CRETE IBT 2018 …είναι γεγονός

Το 3rd International Basketball Tournament Crete/Heraklion 2018 αποτελεί γεγονός, φέρνοντας αντιμέτωπες τέσσερις εκ των κορυφαίων Ευρωπαϊκών ομάδων, προσφέροντας υψηλού επιπέδου θέαμα στο φίλαθλο κοινό.

Πρόκειται για τον Ολυμπιακό, νικητή του περσινού τουρνουά, που παρουσιάζει φέτος ένα ανανεωμένο προφίλ, έχοντας στον πάγκο του τον καταξιωμένο τεχνικό Ντέιβιντ Μπλατ, την Ρωσική Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Κρήτη, την πολύ δυνατή Χάποελ Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ που είχε λάβει μέρος και στο πρώτο τουρνουά και τέλος την ανερχόμενη δύναμη του Ιταλικού μπάσκετ Fiat Torino.

Οι ομάδες αυτές λοιπόν θα δώσουν το παρών σε μια διοργάνωση που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο Heraklion Arena στα «Δυο Αοράκια».

Η Κρήτη και το Ηράκλειο γίνονται ,ξανά, το επίκεντρο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, φιλοξενώντας μια ακόμα σημαντική διοργάνωση που εχει γίνει ένας Αθλητικός – Τουριστικός – Πολιτιστικός θεσμός για την Κρήτη και την Ελλάδα.


Σχολιάστε εδώ