Πίσω από το «δεν ψηφίζω» του Καμμένου «τη συμφωνία για τα Σκόπια» είναι…

Πίσω από το «δεν ψηφίζω» του Καμμένου «τη συμφωνία για τα Σκόπια» είναι…

-…το ποιος θα χρεωθεί την πτώση της κυβέρνησης

Την… κολοκυθιά παίζουν οι δύο συνεταίροι στην κυ­βέρνηση. Ο συγκυβερνή­της Καμμένος ζητάει η συμφωνία με τα Σκόπια να ψηφιστεί από τη Βουλή με 180 για να μην πέσει η κυβέρνηση, από τη στιγμή που οι ΑΝΕΛ, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα ο Πάνος, θα την καταψηφίσουν. Λογαριάζει, βέβαια, χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί και η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής και το ΚΚΕ έχουν δηλώσει δημόσια ότι διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, βγήκε προχθές ο Νίκος Φίλης και απέρριψε κάθε σκέψη για ψήφιση της συμφωνίας με 180 ψήφους, γιατί η αυξημένη πλειοψηφία συνδέεται με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Τελικά, αυτό που βγαίνει από όλη αυτήν τη δημόσια α­ντιπαράθεση των δύο… παρά φύση κυβερνητικών εταίρων είναι το ποιος θα χρεωθεί την πτώση της κυβέρνησης, που θα έχει αποτέλεσμα οι δύο σφι­χταγκαλιασμένοι του Ζαππείου να… σφαχτούν μεταξύ τους, με ανταλλαγή βαρύτατων κα­τηγοριών.

Ακόμη και από την πλευρά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ, ότι έπαιξε παιχνίδια για την προσωπική του διάσωση.


Σχολιάστε εδώ
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!