Ο Καμμένος ζητάει ψήφο από 180 βουλευτές για τη συμφωνία με τα Σκόπια…

…ο Κοτζιάς λέει ότι δεν χρειάζεται κι ο Τσίπρας απλώς… προεδρεύει!

Κι αν κρίνω από το κλίμα που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, βλέπω τον πρωθυπουργό τον Σεπτέμβρη τα εγκαίνια της ΔΕΘ να τα κάνει στη… Λαμία!

Είπε ο Μοσκοβισί ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η μόνη που εφάρμοσε πιστά τα Μνημόνια και στο Μαξίμου είναι ενθουσιασμένοι. Κυνικότητα ή… χαζομάρα;

Θύμωσε ξαφνικά ο Κυριάκος με τον Μοσκοβισί! Ποιος κακοήθης έβαλε μπράντι στο απογευματινό του τσάι;

Ισχυρίζεται ο Κοτζιάς ότι δεν είναι ανάγκη η συμφωνία με τα Σκόπια να κυρωθεί από 180 βουλευτές. Αρκεί που συμφωνεί εκείνος, ο Ζάεφ κι ο… Καρανίκας.

Αλαλούμ: Στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ θα πάει ο Κοτζιάς, που θεωρεί εξαιρετική τη συμφωνία με τα Σκόπια, αλλά κι ο Καμμένος, που τη βρίσκει κάκιστη.

Αν αυτό είναι υπεύθυνη κι αξιόπιστη εξωτερική πολιτική, ο Βούτσης είναι παππούς της… Μπιγιονσέ.

Ο Καμμένος δεν σκοπεύει να φύγει από την κυβέρνηση από μόνος του. Προτιμά να τον διώξει ο ελληνικός λαός. Αξιοπρέπεια από τα… Lidl.

Όποιος έχει καταλάβει ποια είναι η επίσημη θέση της ΝΔ στο θέμα με τις μειώσεις των συντάξεων, ας το πει και στον Μητσοτάκη να μην… αγχώνεται!

Φ. Κουβέλης: «Στο Σκοπιανό η κυβέρνηση έπραξε ακέραιο το πατριωτικό της καθήκον». Έδωσε μόνο τη Μακεδονία, όχι και τη… Θεσσαλία.

Προς το παρόν ο Καμμένος προαναγγέλλει συλλήψεις και φυλακίσεις βουλευτών της ΝΔ. Όπου να ‘ναι, θα ανέβει και στην έδρα να δικάσει.

Στουρνάρας: «Πλεόνασμα 2,2% μέχρι το 2060 ούτε οι σεΐχηδες». No problem.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τσίπρας στο Υπουργικό…

Σε δύο χρόνια θα έχουμε γίνει… Κατάρ και σε τέσσερα Σαουδική Αραβία!

Το 65% πιστεύει ότι οι θυσίες των Ελλήνων δεν θα πιάσουν τόπο. Το άλλο 35%, που νομίζει ότι θα πιάσουν, τι είναι; Πακιστανοί τουρίστες;

Κατά τον Κοτζιά τα συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας παραβιάζουν τη συμφωνία με τα Σκόπια. Και τι ακριβώς να φωνάζουν στα συλλαλητήρια; Το… «Fuego» της Φουρέιρα;

Μέχρι πρόσφατα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έφταναν μέχρι την αμερικανική πρεσβεία ως διαδηλωτές. Τώρα πάνε ως… επίσημοι καλεσμένοι!

Τσακαλώτος στο Reu­ters: «Μπορεί να επανεξεταστούν οι στόχοι για τα πρωτογενή πλεονάσματα». Πάρτε θέσεις: Ήρθε νέα παρτίδα με… σανό!

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητάνε να μη λέμε λαθρομετανάστες τους…
λαθρομετανάστες. Αλλά; Ε­πενδυτές από τη Νιγηρία;

Για να λέει ο Ραγκούσης ότι ο Καμμένος αυτοεξευτελίζεται κάτι παραπάνω θα ξέρει. Γνωρίζει εκ πείρας τα… συμπτώματα.

Ο Ζουράρις βρίσκει καλή τη συμφωνία με τα Σκόπια, διαφωνεί ριζικά όμως, αλλά δεν σκοπεύει να ρίξει την κυβέρνηση. Τέλος πάντων, ό,τι πει ο γιατρός.

Ανοιχτός σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά… μετά τις εκλογές, δηλώνει ο Στ. Θεοδωράκης. Όλο και θα χρειαστεί κανένας νέος κλητήρας στην Κουμουνδούρου.

Έπεσαν να τον φάνε τον Σπίρτζη γιατί διόρισε γραμματέα Διεθνών Θεμάτων στο υπουργείο κάποιον που δεν γνωρίζει αγγλικά. Σιγά. Ο άλλος έγινε… πρωθυπουργός.

Ο Λαφαζάνης είναι βέβαιος: «Αν ήμασταν στη Βουλή αυτή η κυβέρνηση θα είχε τελειώσει». Κατά το… αν η γιαγιά μου είχε κεραίες θα ήταν τρόλεϊ.

Ο Θεοδωράκης δεν αισθανόταν καλά με Φώφη, Βενιζέλο και Λοβέρδο, αλλά θα είναι… άνετα με Πολάκη και Κατρούγκαλο.

Έκλεισαν το «Nam­mos» στη Μύκονο για φοροδιαφυγή 73.000 ευρώ. Τόση φασαρία για ένα τοστ και δύο καφέδες!

Δηλαδή, ο Κυριάκος λέει άλλα εντός κι άλλα εκτός Ελλάδας; Και πώς δεν μπερδεύεται και δεν τα λέει αντίστροφα;

Το άκρον άωτον του εμπαιγμού: Να πανηγυρίζουν στην κυβέρνηση για το τέλος των Μνημονίων, ενώ έχουν δεσμεύσει τη χώρα μέχρι το 2060.

ΑΝΕΛ: Και τα άσχημα χωριά όμορφα καίγονται…


Σχολιάστε εδώ