Θα κριθούν στα πέναλτι τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό;

Θα κριθούν στα πέναλτι τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό;

-Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, στους δύο ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Τέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Κροατία και η Αγγλία, προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο. Η Γαλλία και η Αγγλία έχουν κατακτήσει από μία φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το Βέλγιο και η Κροατία έχουν φτάσει έως τον μικρό τελικό και φιλοδοξούν να πάρουν για πρώτη φορά το τρόπαιο.

Αύριο, στις 21:00, στην Αγία Πετρούπολη, θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός, της Γαλλίας με το Βέλγιο και την Τετάρτη, στις 21:00, στη Μόσχα, ο δεύτερος, της Κροατίας με την Αγγλία.

Αμφίρροπα είναι και τα δύο ζευγάρια και υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις. Θα κριθούν στην κανονική διάρκεια, στην παράταση ή στα πέναλτι τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της 15ης Ιουλίου;

Θα πάρουν πίσω τα χρήματα αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ δεν έχουν λόγο να ανησυχούν αν οι ημιτελικοί οδηγηθούν στα πέναλτι. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι και στους δύο ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όσοι ποντάρουν στην ομάδα που θα προκριθεί, θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι.

Τέσσερις φορές, το Πάμε Στοίχημα, έχει δώσει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που είδαν τις ομάδες τους να χάνουν την πρόκριση στα πέναλτι. Στη φάση των «16», αποκλείστηκαν στα πέναλτι, η Ισπανία από τη Ρωσία, η Δανία από την Κροατία και η Κολομβία από την Αγγλία και στα προημιτελικά η Ρωσία από την Κροατία.

«Έληξαν» νωρίς για τους παίκτες του Πάμε Στοίχημα τρεις προημιτελικοί

Στους δύο ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Πάμε Στοίχημα, προσφέρει και το «2-0 και Έληξε». Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Οι τρεις από τους τέσσερις αγώνες της προημιτελικής φάσης «έληξαν» νωρίς, για τους παίκτες του Πάμε Στοίχημα, που είχαν ποντάρει στις νίκες της Γαλλίας, του Βελγίου και της Αγγλίας. Χάρη στο «2-0 και Έληξε», γνώριζαν ότι είχαν κερδίσει το στοίχημα, μόλις οι ομάδες τους προηγήθηκαν με 2-0.

Η Γαλλία πέτυχε το δεύτερο γκολ κόντρα στην Ουρουγουάη στο 61’ και κέρδισε με 2-0. Το Βέλγιο προηγήθηκε με 2-0 της Βραζιλίας στο 31’ και επικράτησε με 2-1. Η Αγγλία πέτυχε το 2-0 κατά της Σουηδίας στο 58’ και το διατήρησε έως το τέλος.

Πόσα λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο;

Περισσότερες από 200  στοιχηματικές επιλογές έχουν συνολικά, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, για να ποντάρουν στους δύο ημιτελικούς, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια τους.

Προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, για τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο.


Σχολιάστε εδώ