ΕΚΚΙΝΗΣΗ 24ου ΚΥΚΛΑΔΕΣ REGATTA

ΕΚΚΙΝΗΣΗ 24ου ΚΥΚΛΑΔΕΣ REGATTA

Η Τζιά καλοδέχτηκε για ακόμη μια φορα, τον Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Cyclades Regatta. Στην τελετή εκκίνησης, που παρέθεσε ο Δήμαρχος της κος Ιωάννης Ευαγγέλου, στο Πνευματικό Κέντρο ‘Ρεστης’, παρευρέθησαν ο Λιμενάρχης Ανθ/στής Κος Λάμπρος Παναγιάς, ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Ταμείου, και ο Σύλλογος Γυναικών Κέας.


Εκκίνηση του 24ου Κυκλάδες Regatta. ‘Ολοι καλώς!

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, και ώρα 11:30 πμ, δόθηκε η εκκίνηση του Cyclades Regatta 2018. Η πρώτη ιστιοδρομία ήταν από την Κέα, μέχρι το λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου. Οι ήπιες καιρικές συνθήκες δοκίμασαν την τέχνη και την υπομονή των αγωνιζομένων. Η ιστιοδρομία ολοκληρώθηκε στις 14:30 την Δευτέρα 2 Ιουλίου. Στην κατηγορία ORCI, ο πρώτος νικητής είναι το σκάφος “ADRA”, του NAOB, με κυβερνήτη τον Ζηνόβιο Δημητριάδη.

Στα ORC Club, στη Α κατηγορία, o νικητής ήταν το σκάφος “PARALOS” με κυβερνήτη τον Δημήτρη Μπουσούνη του NΟΕΦ, ενώ στην Β κατηγορία, ο νικητής ήταν το σκάφος “ΑΛΚΥΩΝ” του NAOB, με κυβερνήτη τον Γιώργο Λούνδρα. Τέλος, στην Γ κατηγορία ο νικητης ήταν το σκάφος “ΟΝΑΡ” του Ι.Ο Χαλκίδος, με κυβερνήτη τον Βασίλη Παπαιακώβου. Ο πρώτο σκάφος που διέσχισε την γραμμή τερματισμού, ήταν το “LAVORO-ALTAXIS” του ΝΑΟΕΦ, με κυβερνήτη τον Νίκο Ευθυμίου. Με τήν άφιξη του κάθε σκάφους, το Λιμενικό Ταμείο Μήλου, πρόσφερε ένα κουτί με υπέροχα τοπικά εδέσματα, τα περίφημα ‘Φιλέματα Μήλου’.

Επίσης, ο χορηγός του αγώνα 3Ε, πρόσφερε αναψυκτικά, χυμούς, νερό και πάγο για όλους τους αγωνιζόμενους.

Σήμερα Τρίτη 3 Ιουλίου, σε συνδιοργάνωση με τον Ναυτικό ‘Όμιλο Μήλου,θα διεξαχθεί η δεύτερη ιστιοδρομία Inshore του αγώνα, στο κόλπο του Αδάμαντα, ένας αγώνας που τον περιμένουν με ανυπομονησία, όλα τα πληρώματα.


O Αντιπρόεδρος του ΝΟΤΚ κος Αλέξανδρος Θεοδωρίδης με τον Δήμαρχο Κέας κο Ιωάννης Ευαγγέλου καλωσορίζουν τους κυβερνήτες

Κεντρική φωτο: Δειλινό λίγο πριν απο την Μήλο


Σχολιάστε εδώ