Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ M&G INVESTMENTS ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ M&G INVESTMENTS ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την M&G Investments, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες διεθνώς στη διαχείριση επενδύσεων, για τη διάθεση Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην Ελλάδα.

Η συμφωνία προβλέπει τη διάθεση των επενδυτικών προϊόντων της M&G Investments στους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς συμπεριλαμβανομένων των: M&G Optimal Income Fund, M&G Optimal Income Fund, M&G (Luxembourg) Conservative Allocation Fund και M&G (Luxembourg) Dynamic Allocation Fund

Με τη νέα συνεργασία οι εταιρείες διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων που αντιπροσωπεύει η Tράπεζα Πειραιώς ανέρχονται στις 14, εμπλουτίζοντας το εύρος των προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της και ενισχύοντας παράλληλα τις επενδυτικές τους επιλογές για την επίτευξη των επενδυτικών τους στόχων.

H M&G διαθέτει εμπειρία άνω των 85 ετών στη διαχείριση κεφαλαίων θεσμικών και ιδιωτών πελατών παρέχοντας ευρύ πεδίο επενδυτικών επιλογών σε μετοχές, ομόλογα, ακίνητη περιουσία, κλπ. Εδρεύει στο Λονδίνο, απασχολεί στο δυναμικό της περισσότερα από 2.000 καταξιωμένα στελέχη παγκοσμίως σε 16 χώρες, διαχειρίζοντας κεφάλαια σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

Με στοιχεία 31 Δεκεμβρίου 2017, η εταιρεία M&G Investments διαχειρίζεται κεφάλαια πελατών που υπερβαίνουν τα £298 δισ. (€324δισ.). Η εταιρεία διαχείρισης M&G είναι βασικό μέλος του Ομίλου Prudential Plc στη Μεγάλη Βρετανία και Ευρώπη.


Σχολιάστε εδώ