Άδεια και στην Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ…με δάνειο!

Άδεια και στην Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ…με δάνειο!

Οριστική άδεια στην Τηλεοπτική Ελληνική,  υπό μία προυπόθεση. Πρέπει ως τις 26 Ιουνίου να προσκομίσει “στοιχεία από τα οποία θα προκύπτει η πλήρης εξόφληση με τραπεζικό δανεισμό του συνολικού πιστωμένου τιμήματος για τη μεταβίβαση των μετοχών της M.P.J. HOLDINGS LTD από την εταιρεία A-ORIZON MEDIA LTD στην Martine-Nadine Bolle και κατά προέκταση η πραγματική οικονομική σύνδεση της τελευταίας με το μετοχικό κεφάλαιο της υποψηφίας”.

Στην πραγματικότητα, μέσα σε διάστημα 8 ημερών η εταιρεία θα πρέπει να προσκομίσει δάνειο της τάξης των 6,3 εκατ. ευρώ προς την  επιχειρηματία  Martine-Nadine Bolle για τη μεταβίβαση των μετοχών της M.P.J. HOLDINGS LTD ιδιοκτήτρια εταιρεία της Τηλεοπτική Ελληνικής,  από την εταιρεία A-ORIZON MEDIA LTD.

Για να ανακηρυχθούν οι οριστικοί υπερθεματιστές, θα πρέπει να υπάρξει και έλεγχος από την Αρχή Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος, διασικασία που θα διαρκέσει ως και 45 μέρες. Στη διαδικασία αυτή του ελέγχου θα υπαχθούν και οι αρχικώς επιλεγέντες, ΣΚΑΪ, Star, Alpha, Epsilon και ΑΝΤΕΝΝΑ

ΠΗΓΗ: typologies.gr


Σχολιάστε εδώ