Β. Λεβέντης: Ψηφίζουμε άρον- άρον το νομοσχέδιο μετά από απαίτηση των Βρυξελλών

Β. Λεβέντης: Ψηφίζουμε άρον- άρον το νομοσχέδιο μετά από απαίτηση των Βρυξελλών

“Υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης της χώρας στις Βρυξέλλες”, αυτό ισχύει δήλωσε ο κ. Λεβέντης, μιλώντας από βήματος της Βουλής στο νομοσχέδιο γα τα προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, τόνισε πως “ψηφίζουμε άρον- άρον το νομοσχέδιο μετά από απαίτηση των Βρυξελλών”.
Οφείλουμε να κάνουμε μεταρρυθμίσεις, διαφορετικά δεν θα βγούμε ποτέ από τα μνημόνια”. 
Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε ακόμη στο θέμα των μικροομολογιούχων που έχασαν από το PSI περίπου 2 δις ευρώ και η πολιτεία κλείνει τα αυτιά της, σε ανθρώπους που έχασαν τον κόπο μιας ολόκληρης ζωής. 
Δεν υπάρχει ανάπτυξη, είπε ο κ. Λεβέντης, αντίθετα όπως είπε, υπάρχει η νοοτροπία του νεκροταφείου, δεν υπάρχουν πλέον βιομηχανικές ζώνες. 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ζήτησε από την κυβέρνηση να μην αυξήσει το ΦΠΑ στα νησιά, σε μια περίοδο που ο τουρισμός βρίσκεται σε οριακά επίπεδα, ειδικότερα σε νησιά που φιλοξενούν πρόσφυγες και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. 
Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στο θέμα της συμφωνίας με τα Σκόπια, λέγοντας ότι θα πρέπει να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός με δημοψήφισμα. Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι ρίχνει τις ευθύνες  στις προηγούμενες κυβερνήσεις, για το ποιος έχει “κάνει μειοδοσία και δίνει το όνομα”, προσθέτοντας πως “το θέμα δεν είναι ποιος ευθύνεται για μειοδοσία, αλλά πως θα αποτρέψουμε αυτή την συμφωνία και θα σώσουμε τη χώρα μας”.

Σχολιάστε εδώ