Παγιδευμένοι στο ψέμα

Παγιδευμένοι στο ψέμα


Συγγραφέας
Ευαγγελία Κελαϊδή


Φένια και Άκης!

Όταν αποφάσισε να εκδικηθεί τον άντρα που οδήγησε την αδελφή της στην παραφροσύνη, δεν πίστευε πως σύντομα θα βρισκόταν αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της!

Όταν την προσέλαβε στην εταιρία του, δεν θα μπορούσε να γνωρίζει τους λόγους που την οδήγησαν εκεί. Πολύ περισσότερο δε, δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα έφτανε να αγαπάει και να μισεί την ίδια γυναίκα, το ίδιο λεπτό!

Η γνωριμία τους προμελετημένη! Το πάθος που ξυπνά μέσα τους απρόσμενο! Ο έρωτάς τους καταιγιστικός, τα συναισθήματά τους φωτιά που απειλούν να τους κάψουν. Μυστικά, λάθη, ψέματα και εφιάλτες από το παρελθόν, απειλούν την ήδη εύθραυστη σχέση τους. Οι δυο τους βρίσκονται Παγιδευμένοι στο Ψέμα. Θα καταφέρει ο έρωτας τους να επιβιώσει; Η αγάπη τους θα φανεί αρκετά δυνατή για να συνεχίσουν να είναι μαζί ή θα αφήσουν τα λάθη να τους χωρίσουν για πάντα;


Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ευαγγελία Κελαϊδή, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι μια σύγχρονη γυναίκα, εργαζόμενη, σύζυγος και μητέρα. Ρομαντική και ονειροπόλα από τα παιδικά της χρόνια, αρέσκεται να δημιουργεί ιστορίες, μέσα από τις οποίες βλέπει τη ζωή σε μια άλλη διάσταση. Η αγάπη της για τη συγγραφή ξεκινάει από παλιά και καθοδηγεί το νου της σε ταξιδιάρικα μονοπάτια. Το μυαλό πλάθει εικόνες που γίνονται λέξεις και αποτυπώνονται στο χαρτί.

Το έργο της με τίτλο “Παγιδευμένοι στο ψέμα” κέρδισε στον παγκόσμιο διαγωνισμό Wattys 2016, λαμβάνοντας το βραβείο “Εθιστικό Ανάγνωσμα”.

Facebook: https://www.facebook.com/evaggeliakelaidi/?fref=mentions
Wattpad:  https://www.wattpad.com/user/evaggeliaks


ΕΚΔΟΣΕΙΣ MARADEL BOOKS

Κατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία, Μυθιστόρημα
ISBN-13: 978-618-82654-6-2


Σχολιάστε εδώ