Τέλος ο Καμπόσος…

Τέλος ο Καμπόσος…

Το «δις εξαμαρτείν» όχι μόνον δεν είναι ίδιον «ανδρός σοφού», αλλά έχει και… συνέπειες. Όπως ακριβώς συνέβη στην περίπτωση του δημάρχου Άργους Δ. Καμπόσου, ο οποίος με απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη από το απόγευμα της Παρασκευής βρίσκεται εκτός Νέας Δημοκρατίας.

Το πρώτο του «αμάρτημα» ήταν προ ολίγων εβδομάδων, όταν σε ανάρτησή του στα social media είχε περίπου δικαιολογήσει την επίθεση σε βάρος του Γ. Μπουτάρη με τη χαρακτηριστική φράση «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών». Προκλήθηκε, όπως ήταν φυσικό, σάλος, δέχθηκε σκληρή κριτική και κατηγορίες για «ακροδεξιές αντιλήψεις» και «ρατσισμό», ενώ από την κυβέρνηση ζήτησαν τη… διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία!

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του στενός συνεργάτης του Κυρ. Μητσοτάκη του συνέστησε να αποφύγει στο μέλλον παρόμοιες αναφορές, δημόσια τουλάχιστον, διότι δεν θα αποφύγει τη διαγραφή. Ωστόσο, προχθές ο κ. Καμπόσος επανήλθε στο ζήτημα του δημάρχου Θεσσαλονίκης με πιο σκληρές μάλιστα εκφράσεις. Αφού υποστήριξε ότι είναι «αρεστός των Εβραίων», τον χαρακτήρισε «φουκαρά γέρο» με «ταραγμένο νου».

Η αποπομπή του από τη Νέα Δημοκρατία ήταν αναπόφευκτη. Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Κυρ. Μητσοτάκης έγραψε ότι ο δήμαρχος Άργους τέθηκε εκτός κόμματος για τα «απαράδεκτα» και «ρατσιστικά» σχόλια σε βάρος του Γ. Μπουτάρη. «Δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της ΝΔ», πρόσθεσε. «Δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι», ήταν λίγο μετά το σχόλιο του δημάρχου Άργους, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι θα συνεχίσει στην… ίδια γραμμή.


Σχολιάστε εδώ