ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (βίντεο+φωτο)

ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (βίντεο+φωτο)

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επισκέφτηκε την πρώτη Βουλή των Ελλήνων το Βουλευτικό, όπου το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος Πανεπιστήμιο Harvard, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 ετών από την έναρξη της επίσημης λειτουργίας του στο Ναύπλιο, οργάνωσε εκδήλωση με προσκεκλημένο ομιλητή την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο.

Η εκδηλωση ξεκίνησε με χαιρετισμού, από τον Διευθυντή του ΚΕΣ καθηγητή κ.Ι. Πετρόπουλο και από τον Διευθυντή το CHS καθηγητή κ.G. Nagy.

Η παρουσίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας καθηγητή κ. Προκοπίου Παυλοπούλου έγινε από τον Διευθυντή του ΚΕΣ καθηγητή κ. Ι. Πετρόπουλο.

Ο κύριος Παυλόπουλος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Η κρίση του κανόνα δικαίου ως κρίση δημοκρατικής νομιμοποίησης της Ηγεσίας». Η ομιλία εντάσσεται και ολοκληρώνει τον εφετινό κύκλο της σειράς εκδηλώσεων Events Series 2018 του ΚΕΣ με θέμα «Ηγεσία και Ανθρωπιστικές Αξίες».

Την εκδηλωση παρακολούθησαν, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος,ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, οι βουλευτές Αργολίδας Γ, Ανδριανός, Γ. Γκιόλας και Γ. Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος κα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων.

 

Στο Ναύπλιο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρέσβης των ΗΠΑ

Στο Ναύπλιο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρέσβης των ΗΠΑ  

 

Πηγή: ekklisiaonline.gr

Φωτο: Ρασσιάς- Μπουγιώτης


Σχολιάστε εδώ