Αλωνίζουν στη Θράκη οι Τούρκοι με την άδειά μας!

Αλωνίζουν στη Θράκη οι Τούρκοι με την άδειά μας!

Δυστυχώς, κάποιοι στην κυβέρνηση συνεχίζουν να εγκληματούν εις βάρος της Θράκης. Είπαμε, να είναι δουλοπρεπείς έναντι του Σουλτάνου, να επιτρέπουν στον τούρκο πρόξενο να σαρώνει την περιοχή και να εμφανίζεται λίγο – πολύ ως ο άτυπος κυβερνήτης, αλλά να επιτρέπουν να έρθει και να κάνει προεκλογική συγκέντρωση στην Κομοτηνή ο υποψήφιος για την Προεδρία της Τουρκίας με το CHP, ξεπερνάει κάθε όριο ανοχής και λογικής.

Ο κ. Μ. Ιντζέ εκπροσωπεί ένα κόμμα το οποίο επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια και με μεγάλη ένταση τις τελευταίες εβδομάδες έχει προβάλει την αμφισβήτηση 18 ελληνικών νησιών, ακόμη και κατοικημένων, κατηγορώντας μάλιστα τον κ. Ερντογάν ότι παράνομα τα έδωσε στην Ελλάδα. Ερχόμενος στη Θράκη, όπου μετέφερε το κλίμα της οξείας πολιτικής αντιπαράθεσης που επικρατεί στην Τουρκία, πρακτικά διαπράττει μια σειρά από αδικήματα, όπως, π.χ., διατάραξης ειρήνης και ομαλής συμβίωσης.

Και τον ακούσαμε να επαναλαμβάνει τους άθλιους ισχυρισμούς για ανταλλαγή των δύο ελλήνων στρατιωτικών που παράνομα κρατούνται στην Αδριανούπολη με τους οκτώ Τούρκους που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας.

Και το ερώτημά μας είναι απλό: Εάν ζητήσει ο κ. Ερντογάν ή κάποιος από τους στενούς συνεργάτες του, όπως ο γαμπρός του, που είναι και υποψήφιος στην Κωνσταντινούπολη, να έρθουν και να κάνουν προεκλογική καμπάνια στη Θράκη, θα το επιτρέψουμε;

Πάνε Θεσσαλονίκη…
Δεν ξέρουμε τι σημασία έχει, αλλά έχουν αρχίσει και λειτουργούν κλειστές ομάδες στο Facebook, στα τουρκικά, από Τούρκους που ζουν στην Ελλάδα αλλά και ορισμένους μειονοτικούς. Στην Αθήνα η ομάδα έχει 1.740 μέλη και στη Θεσσαλονίκη 400… Τώρα, για ποιον λόγο είναι κλειστές αυτές οι ομάδες, δεν έχουμε απάντηση. Πάντως κάτι κινείται από τουρκικής πλευράς και όχι μόνο, πια, στη Θράκη. Εξάλλου ο τούρκος πρόξενος στη Θεσσαλονίκη ενημέρωσε το τουρκικό κανάλι TRT ότι οι Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη είναι περίπου… πέντε χιλιάδες…

exofrenikos@hotmail.com


Σχολιάστε εδώ