«Φασίστες», «ακροδεξιοί», «κομμουνιστές», «συμμορίτες»

♣ Βλέπω τις επόμενες εκλογές να γίνονται με καλάσνικοφ και… κονσερβοκούτια!

♣ Αναβάθμιση του ρόλου της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή διαπιστώνει ο Ν. Κοτζιάς. Από σερβιτόρος στην πρωινή βάρδια…

♣ …προήχθη σε γκρουμ στην πτέρυγα με τα δίκλινα. Εναλλάξ κάνει και το pool boy.

♣ Έτσι που τον πιέζουν από ΗΠΑ και Γερμανία για το Σκοπιανό, να δείτε που στο τέλος θα την κάνει την «πατάτα» ο Τσίπρας.

♣ Ακούγοντας τον πρωθυπουργό να μιλάει στη Βουλή έμεινα με την εντύπωση ότι η χώρα ήταν πριν Πακιστάν κι επί ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ έγινε… Ελβετία.

♣ (Ωραία φαίνεται η Γενεύη από τα Κάτω Πατήσια…)

♣ Αποκλείει κατηγορηματικά ο Π. Καμμένος να ψηφίσει όνομα για τα Σκόπια με όρο «Μακεδονία».

♣ Πεδίον δόξης λαμπρό… ανοίγεται για τον Στ. Θεοδωράκη.

Αποκλειστικό: Σχέδιο εξόδου από την κρίση έχει η ΝΔ, αλλά δεν το λέει πουθενά για να μην το μάθουν κι άλλοι.

♣ Πού το είδατε δηλαδή το κλίμα πόλωσης στο πολιτικό σκηνικό; Κάτι αψιμαχίες είχαμε ως τώρα, αλλά ούτε ένα… θύμα!

♣ Ανέφερε ο πρωθυπουργός ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη ήταν ακροδεξιοί τραμπούκοι. Ενώ όσοι είχαν παλιότερα επιτεθεί στον Κ. Χατζηδάκη…

♣ …ήταν αγωνιστές για την παγκόσμια ειρήνη με οικολογικές ευαισθησίες.

♣ Ν. Τόσκας: «Έχουν ευθύνη όσοι κανακεύουν ακροδεξιούς κύκλους». Πόσω μάλλον εκείνοι που ψηφίζουν από κοινού στη Βουλή, ε;

♣ Αυτή η δημοσκόπηση που δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει με (μόνο;) 4,9 μονάδες που έγινε; Στα υπόγεια του Μαξίμου ή στο… playroom του Φλαμπουράρη;

♣ Όποιος έχει καταλάβει ποια είναι η επίσημη (τελική) θέση της ΝΔ για το Σκοπιανό, ας το πει και στον Μητσοτάκη να μην… αγχώνεται!

Σχέδιο για την επόμενη μέρα καταστρώνουν στην κυβέρνηση. Η… επόμενη μέρα το ξέρει;

♣ Ντόρα, Μεϊμαράκης και λοιποί είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας. Ο Βορίδης ούτε συζήτηση για «Μακεδονία». Ε, κι αν ρωτήσουν τον Σαμαρά…

♣ …θα πει να προσαρτήσουμε τα Σκόπια στη Χαλκιδική, την Αλβανία στο Μεσολόγγι.

♣ Οκτώ στους δέκα δεν είναι ικανοποιημένοι ούτε με την κυβέρνηση ούτε με τη ΝΔ. Τόσο χαμηλή θεαματικότητα ούτε το «Game of Love» του ΑΝΤ1.

♣ Φαντάσου πόσο… σοβαρό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα, αν σκεφτείς πώς έχουν διαχειριστεί την… προηγούμενη ημέρα!

♣ Η τακτική Καμμένου… «δεν ψηφίζω, αλλά αφήνω τον Τσίπρα να παζαρεύει τη Μακεδονία» μου θυμίζει το «των οικιών ημών εμπι­μπραμένων ημείς άδομεν»… Π. Κιάμο.

♣ Στο παρελθόν είχαν κατηγορήσει την Alco ότι «έφτιαχνε» δημοσκοπήσεις καταπώς βόλευε τη ΝΔ. Τώρα την κατηγορούν ότι κάνει το ίδιο για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει…

Σχέδιο δράσης για μετά την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια καταθέτει η Κατ. Παπακώστα. Δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για τα κομμωτήρια.

♣ Ο 17χρονος στο Τέξας τη στιγμή που πυροβολούσε κόσμο τραγουδούσε Queen. Αν ήταν εδώ το πιθανότερο είναι να τραγουδούσε Πάολα.

♣ Ακούω για το ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης της κυβέρνησης και το μυαλό μου πάει σε spa, ολιστικό μασάζ και δίμετρες Ουκρανές. Φταίω εγώ που δεν είμαι σοβαρός ή…

♣ …είναι που αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται:

♣ Πλάκα έχει να ακούς τον Παπαδημούλη να κάνει βαθυστόχαστα κηρύγματα πολιτικής ηθικής… αραχτός στις Βρυξέλλες.

♣ Θα ‘χει φτάσει τα 90 ο Σαμαράς, θα κυκλοφορεί με «πι» και θα προσπαθεί ακόμη να καθίσει τον Τσίπρα στο σκαμνί. Εφιάλτης στο… γηροκομείο!

♣ Είναι παρήγορο να μαθαίνεις ότι το σχέδιο για την Ελλάδα του 2030 επιμελήθηκε πολιτικός (Δραγασάκης) που εμφορείται από ιδέες του 1930!

♣ Ο Π. Τσίμας γιατί συνέκρινε τη δολοφονία του Φύσσα με το γιαούρτωμα του Πάγκαλου; Αν συνοδεύεται από το… πήλινο κεσεδάκι.

♣ Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά τους θα ‘ναι…


Σχολιάστε εδώ