Ο Νίκος Παππάς στο νέο δελτίο ειδήσεων του KONTRA

Ο Νίκος Παππάς στο νέο δελτίο ειδήσεων του KONTRA

Ζωντανό, Ανατρεπτικό, ασυμβίβαστο και με ενισχυμένο τον αποκαλυπτικό ενημερωτικό του χαρακτήρα, ξεκίνησε εχθές, το νέο πρόγραμμα του KontraChannel. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργο Μελιγγώνη, σύστησε τους τηλεθεατές στη νέα εποχή του Kontra, με μεγάλη επιτυχία.  Πρώτος καλεσμένος του δελτίου ήταν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, που μιλώντας με τον Γιώργο Μελιγγώνη και τη Στέλλα Γκαντώνα, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς την ΠΓΔΜ, αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση, που άφησε το πρόβλημα άλυτο τόσα χρόνια. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής τόνισε ότι «Δεν μπορεί η Ελλάδα να έχει τεταμένες σχέσεις με τους γείτονές της και να αφήνει τρίτους να ασκούν επιρροές σε αυτούς». Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας «Μακεδονία του Ίλιντεν», συνέστησε ψυχραιμία προσθέτοντας ότι η Ελλάδα θέλει μία λύση λειτουργική και βαδίζει με βάση τις προτάσεις που έχει βάλει στο τραπέζι ο ΟΗΕ.

Ο υπουργός  τόνισε πως είναι βέβαιος ότι «θα φτάσουμε σε μια λύση που θα συγκεντρώσει ευρύτερη πλειοψηφία στη Βουλή. Ελπίζω ότι θα είναι μία λύση την οποία θα υποστηρίξει και ο Πάνος Καμμένος». «Σε κάθε περίπτωση» σημείωσε, «η συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο έχει στέρεες βάσεις και η σημερινή κυβερνητική πλειοψηφία θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια».

Στη διαπραγμάτευση με την πΓΔΜ ο κ. Παππάς ανέφερε «πως έχουμε κερδίσει ήδη το «erga omnes» και τη συνταγματική αναθεώρηση στη γείτονα. Την ίδια ώρα, η ΝΔ ακροβατεί μεταξύ της θέσης του αρχηγού της και αυτής του εκπροσώπου της. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μια συγγνώμη στον κόσμο που κατέβηκε στα συλλαλητήρια», ανέφερε.

Στο υπερσύγχρονο στούντιο, τον Γιώργο Μελιγγώνη πλαισιώνει μία έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων που καθημερινά θα αναλύουν με καυστικό και αντικειμενικό τρόπο την επικαιρότητα, η πολιτική συντάκτρια Στέλλα Γκαντώνα, ο Φοίβος Κλαυδιανός στα εθνικά και τα διεθνή θέματα, ο Κώστας Πουλακίδας στα πολιτικά, ο Γιώργος Χριστοφορίδης στα θέματα που καίνε την πολιτική, την κοινωνία και την Οικονομία, στηρίζοντας τον αιχμηρό του λόγο, και ο Γιώργος Κολοκοτρώνης στα αθλητικά.

Το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού, ήταν το πρώτο που εισέπραξε την αγάπη και την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών. Το πρώτο κανάλι στην ενημέρωση, είναι το μόνο με συνεχόμενη ζωντανή ενημερωτική ζώνη, μέχρι τις 2 το βράδυ. Μετά το πλούσιο, δίωρο δελτίο ειδήσεων, ακολουθεί η εκπομπή «Χώρα εν Καμίνω» με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο (Δευτέρα – Πέμπτη 21:00 -22:00), η εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» με τον Μάκη Κουρή και τον Σπύρο Γκουτζάνη (Δευτέρα – Παρασκευή 22:00 – 24:00) και η ζώνη κλείνει με την εκπομπή «Κontra 24» με τον Αιμίλιο Λιάτσο (Δευτέρα – Παρασκευή 24:00 – 02:00).

Με νέα πρόσωπα και την εμπειρία της ιστορίας του,  το Kontra Channel φιλοδοξεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς του κάθε σκεπτόμενου και προβληματισμένου πολίτη, που αναζητάει ενημέρωση χωρίς παρωπίδες.


Σχολιάστε εδώ