1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20/5 ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου του “Όλοι Μαζί Μπορούμε” με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών που έσπευσαν να στηρίξουν την προσπάθεια για την ενίσχυση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. 

Ο Δήμος Μοσχάτου -Ταύρου συμμετείχε  στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου την Κυριακή 20 Μαΐου που διοργανώθηκε στα πλαίσια της δράσης του ΣΚΑΪ  «Όλοι μαζί μπορούμε» με τη συμμετοχή  22 Δήμων της Αττικής, οι οποίοι την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα διοργάνωσαν τις δικές τους διαδρομές.
Στο Δήμο μας η διοργάνωση περιελάμβανε μία διαδρομή τρεξίματος  και μία διαδρομή  δυναμικού βάδην 5 χλμ.. Ο αγώνας ξεκίνησε  στις 9 το πρωί της Κυριακής και τερμάτισε το σύνολο, σχεδόν,  των συμμετεχόντων. Απονεμήθηκαν τρία  κύπελλα στους τρεις πρώτους άνδρες και τρία κύπελλα στις τρεις πρώτες γυναίκες, ενώ απονεμήθηκε κύπελλο στο 1ο Δημοτικό σχολείο Μοσχάτου για τη μεγαλύτερη συμμετοχή  μαθητών (με ιδιαίτερη συμμετοχή έλαβε μέρος στον αγώνα και το 1ο Δημοτικό Ταύρου). Οι διακριθέντες ήταν οι: Δανιάς Αγγελος, Τσαρδανίδης Τάσος, Μαρκόπουλος Γιώργος, Ταμουλέσκου Χριστίνα, Κουκούλη Ντίνα, Καρδάκη Τζένη.  
Η συμμετοχή  στον αγώνα δρόμου είχε ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό σκοπό καθώς οι συμμετέχοντες προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.
 Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για τον αγώνα: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη επιτυχημένη διοργάνωση όπου για πρώτη φορά,  με αφορμή την πρωτοβουλία του Ομίλου ΣΚΑΪ  με σύνθημα “Όλοι Μαζί Μπορούμε” , 22 Δήμοι της Αττικής ενώσαμε  τις δυνάμεις μας για  ένα αγώνα δρόμου για καλό σκοπό!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσες και όσους συμμετείχαν όπως επίσης και όσους βοήθησαν για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου. Τους συνεργάτες μου, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Γιώργο Φελλά, τον εντεταλμένο σύμβουλο μαζικού αθλητισμού Βαγγέλη Κοτζαμπασάκη, τον Τοπικό Σύμβουλο Μοσχάτου Σπύρο Αγγελόπουλο, το τμήμα αθλητισμού, την υπηρεσία καθαριότητας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πέτρο Δημητρίου, για τη συμβολή τους στην οργάνωση της εκδήλωσης.  Ιδιαίτερες ευχαριστίες για  το έμψυχο δυναμικό της Τροχαίας Πειραιά, τους εθελοντές και την RSF για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.
Είμαι βέβαιος ότι αυτή η πρωτοβουλία μπορεί να δυναμώνει κάθε χρόνο ώστε  να αποτελέσει έναν  υπερτοπικό αθλητικό θεσμό όπου η κάθε περιοχή θα προσδίδει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.» 

Σχολιάστε εδώ