Οι Locomondo στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ

Οι Locomondo στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ

Η σειρά υπαίθριων συναυλιών Parklife στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται το καλοκαίρι σε μια μεγάλη γιορτή μαζί με τους Locomondo, στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), το Σάββατο 26/05, στις 21.00.

Ξέφρενοι ρυθμοί, πάρτι, χορός, τραγούδι, παραλίες και καλοκαίρι είναι λίγες από τις λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό στο άκουσμα των Locomondo. Θα ανέβουν στη σκηνή στο Ξέφωτο, τραγουδώντας όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και καινούργια τραγούδια, μετατρέποντας το κοινό σε μία τεράστια παρέα!

Η μουσική που ανέδειξε τους Locomondo είναι μία μείξη από reggae, ska, latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, σε συνδυασμό με τους ελληνικούς στίχους που γράφει ο Μάρκος Κούμαρης και αγαπήθηκαν από το νεανικό κοινό κι όχι μόνο. Με τραγούδια όπως τα «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» και «Μαγικό χαλί», το μόνο σίγουρο είναι πως ο χορός δεν θα σταματήσει.

Η ενότητα Parklife καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Πληροφορίες για την πρόσβασή σας στο ΚΠΙΣΝ μπορείτε να βρείτε στο https://www.snfcc.org/you-the-snfcc/how-to-get-here/?lang=el

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org και στις σελίδες μας στα social media @snfcc.

Και αυτόν τον μήνα, όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ. Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.


Σχολιάστε εδώ