Νίκησε και την Μπαρτσελονέτα (14-10) στο φινάλε των Ομίλων ο Ολυμπιακός

Νίκησε και την Μπαρτσελονέτα (14-10) στο φινάλε των Ομίλων ο Ολυμπιακός

Με μια ακόμα νίκη (12η) ολοκλήρωσε τους αγώνες του στη φάση των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών ο Ολυμπιακός, καθώς επιβλήθηκε επί της ισπανικής Μπαρτσελονέτα με 14-10 στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής και προκρίνεται στο Final-8 ως πρώτος από τον Α’ Όμιλο (με 37 βαθμούς), κάτι που είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι, που θεωρούνται ως ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά του Final-8 τη γερμανική Σπαντάου.

Ο Ολυμπιακός, με πλουραλισμό επιθετικά, προηγήθηκε νωρίς στο ματς με την Μπαρτσελονέτα με 4-1. Στη δεύτερη περίοδο η Μπαρτσελονέτα ισοφάρισε σε 5-5, αλλά ο Ομπράντοβιτς έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του με στα 8 δεύτερα. Στην τρίτη περίοδο κατόρθωσε να πάρει διαφορά νίκης, πετυχαίνοντας πέντε γκολ και φτάνοντας το σκορ στο 11-8. Τελικά, στην τελευταία περίοδο ανέβασε κι άλλο τη διαφορά στα τέσσσερα γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 14-10 και παίρνοντας τη 12η νίκη του στους Ομίλους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ 14-10

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-3, 5-3, 3-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης 2, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος 2, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Χους Μαρτίν): Πινέδο, Φαμέρα 2, Γρανάδος 1, Μουνιάριθ 3, Βρλιτς, Λαρούμπε, Πολ Γκαρθία, Φερνάντεθ 1, Ταχούλ 2, Περόνε 1, Μάγιαρακ, Μπάστος, Λινάρες.

ΠΗΓΗ: Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής/Φωτο: newsports.eu by Αλέξανδρος Μαρόπουλος


Σχολιάστε εδώ