Μάχη τιτάνων στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports Cup

Μάχη τιτάνων στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports Cup

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Πάρτε μέρος, αναδείξτε την κορυφαία εθνική όλων των εποχών και κερδίστε ένα μεγάλο δώρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός του ΟΠΑΠ για την ανάδειξη της κορυφαίας εθνικής ομάδας όλων των εποχών. Η πρώτη φάση του διαγωνισμού συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από το ποδοσφαιρόφιλο κοινό που ανέδειξε με την ψήφο του τις δεκαέξι εθνικές που θα συμμετάσχουν στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports Cup.

Θα μπορέσει η μεγάλη Αγγλία του ’66 να τα καταφέρει ενάντια σε μία σύγχρονη ομάδα, όπως η Ισπανία του ’10; Θα καταφέρει η εθνική μας ένα δεύτερο άθλο απέναντι στην Πορτογαλία; Πώς θα τα πάει ο Μαραντόνα απέναντι στην «ατσάλινη» άμυνα της Ιταλίας του 2006;

Τα ζευγάρια που σχηματίστηκαν είναι τα εξής:

·         Ελλάδα 2004 – Πορτογαλία 2016

·         Γαλλία 1984 – Ολλανδία 1974

·         Αργεντινή 1986 – Ιταλία 2006

·         Γερμανία 2014 – Βραζιλία 1982

·         Βραζιλία 1970 – Δανία 1992

·         Δυτική Γερμανία 1974 -Γαλλία 1998

·         Αγγλία 1966-Ισπανία 2010

·         Ολλανδία 1988- Ιταλία 1982

Η ψηφοφορία θα αναδείξει τους νικητές της φάσης των «16», οι οποίοι θα δημιουργήσουν τα ζευγάρια των προημιτελικών, μερικά βήματα πριν το μεγάλο τελικό για την ανάδειξη της κορυφαίας εθνικής ομάδας όλων των εποχών.

Ακόμα κι αν δεν έχετε συμμετάσχει μέχρι στιγμής, μπορείτε να ψηφίσετε το νικητή κάθε ζευγαριού στο www.virtualsports.gr και να πάρετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο ένα σετ για την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία στο σπίτι. Το σετ περιλαμβάνει τηλεόραση 4K 65’’, Sound bar, Sony Playstation 4, μίνι ψυγείο, ψησταριά BBQ υγραερίου, επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι και μηχανή ποπ κορν.

Σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές απαντώντας σωστά σε quiz με δέκα ερωτήσεις από την ιστορία των μεγάλων διοργανώσεων.

Επίσης, στο microsite του διαγωνισμού θα βρείτε πλούσιο υλικό με την ιστορία των εθνικών ομάδων που έχουν μείνει αξέχαστες στις καρδιές όλων μας, καθώς και βίντεο με τις κορυφαίες στιγμές των μεγάλων διοργανώσεων.


Σχολιάστε εδώ