ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ…

ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ…

…ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ 600 ΚΙΛΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

– ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –

Την Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, ο υπεύθυνος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς ημών Μητροπόλεως με την επωνυμία  «ο Άγιος Λεωνίδης», π. Αθανάσιος Κοντογιάννης με το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας κ. Μιχαήλ Καραγκούνης, προσήλθαν στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» και παρέδωσαν 600 κιλά τροφίμων, τα οποία συγκεντρώθηκαν στο «Εργαστήρι Εκκλησιαστικών Τεχνών» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, από  τους ίδιους τους μαθητές και τις μαθήτριες των τμημάτων Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας, εν όψει της Εορτής του Πάσχα, αλλά και από τα μέλη του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας.

Τους ανωτέρω υποδέχθηκε ο υπεύθυνος της Θεοπροσφοράς Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ, ο οποίος επαινώντας την ευγενική χειρονομία τους εκ προσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Κορίνθου κ. Διονυσίου, τόνισε ότι τέτοιες πράξεις στις δύσκολες ημέρες που περνάει η πατρίδα μας, και μάλιστα από μικρά παιδιά, είναι άξιες αναφοράς και προβολής γιατί όπως επανειλημμένα έχει τονιστεί, οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι είναι εκείνοι που δίνουν το παράδειγμα και αποτελούν φωτεινούς φάρους στον αγώνα για την ανακούφιση του αναξιοπαθούντος πλησίον μας.

Ως επίλογο ο π. Αρκάδιος τους μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας για Καλή Ανάσταση.

ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ


Σχολιάστε εδώ