Συγκρούσεις στην ομιλία του Ε. Τσακαλώτου – Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκρούσεις στην ομιλία του Ε. Τσακαλώτου – Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως ανακοίνωσεη το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά με ομιλητή τον Ε. Τσακαλώτο

«Η προσπάθεια τραμπούκων να ματαιώσουν την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά με ομιλητή τον Ε. Τσακαλώτο έπεσε στο κενό. Η μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην εκδήλωση, αλλά και ο πλούτος του διαλόγου που αναπτύχθηκε είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους θεωρούν ότι με τις απειλές και τη βία θα εκφοβίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση. Στις προσφυγικές και λαϊκές γειτονιές του Πειραιά δεν έχουν θέση οι οπαδοί της ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής, ούτε οι τραμπούκοι του Μαρινάκη.

Για τους διαφόρους ανθυπαλλήλους του κ. Μαρινάκη παραθέτουμε και μια φωτογραφία της μαζικής εκδήλωσης: αλλά όμοιος ομοίω αεί πελάζει…»


Είχαν προηγηθεί συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και των αστυνομικών δυνάμεων πριν από  την εκδήλωση στην οποία επρόκειτο να μιλήσει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στο ξενοδοχείο «Θεοξένια» στο κέντρο του Πειραιά. Η ομιλία τελικά πραγματοποιήθηκε και σύμφωνα με το newpost.gr  o κ. Τσακαλώτος αρκέστηκε σε ένα μικρό σχόλιο, για το συμβάν λέγοντας πως «είναι δύσκολη ημέρα ειδικά για την οργανωτική επιτροπή [σ.σ. της εκδήλωσης]. Σας ευχαριστώ για τις δυσκολίες που περάσατε και νομίζω πώς είναι όντως πολύ σημαντικό που έγινε αυτή η εκδήλωση».

Τσακαλώτος: «Δεν είναι στη μοίρα μου να πάω στο… Κρεμλίνο»

Πάντως, ο υπουργός Οικονομικών είχε διάθεση για χιούμορ, αφού «εκμυστηρεύτηκε» στους παρευρισκόμενους τον… μεγάλο του καημό: «Εγώ να σας πω πως έχω μόνο μια στεναχώρια: Ότι δεν είναι στη μοίρα μου να πάω ποτέ στο Κρεμλίνο. Ως μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού δεν με είχαν καλέσει ποτέ. Σήμερα ήταν η προσπάθειά μου να πάω επιτέλους στο Κρεμλίνο [σ.σ. λογοπαίγνιο για τον χώρο που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αρχικά η εκδήλωση], αλλά απ ότι φαίνεται θα γεράσω και δεν θα τα καταφέρω».


Σχολιάστε εδώ