MadWalk 2018 by Serkova, Μια βραδιά γεμάτη μόδα και μουσική! (φωτογραφίες)

MadWalk 2018 by Serkova, Μια βραδιά γεμάτη μόδα και μουσική! (φωτογραφίες)

To MadWalk 2018 by Serkova– The Fashion Music Project, πραγματοποιήθηκε, για 8η συνεχή χρονιά, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands ένωσαν τις δυνάμεις τους με αγαπημένους καλλιτέχνες και παρουσίασαν ένα πραγματικά  φαντασμαγορικό show. Από το πιο fashionable event της χρονιάς, δεν θα μπορούσε να λείπει η Serkova vodka με την απαλή  βελούδινη γεύση της που υπογραμμίζει τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα της.

Η απόλυτη βραδιά μόδας ξεκίνησε με το εξαιρετικά “δυνατό” BANG-BANG που ερμήνευσαν οι παρουσιαστές της βραδιάς, ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES Χρήστος Μάστορας και η “Fashion IT” girl Μαίρη Συνατσάκη.

 Το catwalk άνοιξε με ρομαντικές δημιουργίες του Vassilis Emmanuel Zoulias ενώ η Σμαράγδα Καρύδη ερμήνευε το κλασικό, αλλά αγαπημένο “Είσαι ένα Περιστέρι”.

Ακολούθησε η παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής της BSB – υπό τους ήχους των Claydee & Jenn Morel που ξεσήκωσαν το κοινό με το Licky.

Τη σκυτάλη ανέλαβε η σχεδιάστρια Galanu και οι μοναδικές δημιουργίες της πλημμύρισαν την πασαρέλα, ενώ η Ευρυδίκη και η Τζώρτζια Κεφαλά χάρισαν αξέχαστες στιγμές σε όσους παρακολούθησαν το πρωτότυπο remix του “Πόσο λίγο με ξέρεις”.

Η Pepe Jeans London παρουσίασε μοναδικά fashion statements με ένα εντυπωσιακό performance από τους  719, Josephine Wendel και Konnie Metaxa οι οποίοι ερμήνευσαν το “Wannabe”.

Ακολούθησε ο Apostolos Mitropoulos παρουσιάζοντας τις νέες δημιουργίες του με τη συνοδεία της εκπληκτικής φωνής της Aisel η οποία ερμήνευσε το τραγούδι “X my heart”.

Δημιουργίες με υψηλή αισθητική παρουσίασε η Christina Zafeiriou στη σκηνή του Madwalk μαζί με την Έλλη Κοκκίνου η οποία ξεσήκωσε το κοινό με το τραγούδι “Get the Party Started”.

Πρωτοποριακές δημιουργίες παρουσιάστηκαν από το The MINI Design Lab με τη συνοδεία του Θοδωρή Mαραντίνη και της Ανδριάννας Μπάμπαλη μαγεύοντας τους θεατές με το τραγούδι “Spell”.

Ακολούθησε η BSB σε ένα special act με φιλανθρωπικό χαρακτήρα με τη Γιάννα Τερζή να ερμηνεύει το τραγούδι “Όνειρό μου” με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος στη Eurovision. Mέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φορέματος που παρουσιαστηκε θα δοθούν στο «Αναρρωτήριο Πεντέλης», παράρτημα του Ιδρυματος Μητέρα,  το οποίο φιλοξενεί βρέφη και νήπια ηλικίας μέχρι 6 χρονών που έχουν ανάγκη ασφαλούς περιβάλλοντος, κοινωνικής φροντίδας, προστασίας και αποκατάστασης.

Μοναδικές δημιουργίες παρουσίασε ο Stelios Koudounaris με τη Ρένα Μόρφη να κλέβει την παράσταση ερμηνεύοντας ένα mix των τραγουδιών “Amando Mio” και “Γλυκειά μου Αγάπη”.

Ακολούθησε η Axel με τους Otherview και τη Θωμαή Απέργη στη σκηνή να ερμηνεύουν το “HAVANA ” και να ανεβάζουν τη θερμοκρασία.

Λαμπερές δημιουργίες από Madame Shou Shou γέμισαν τη σκηνή σε ένα αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη με τη συνοδεία της Demy που ερμήνευσε το “Να με θυμάσαι”.

Υπέροχες δημιουργίες παρουσίασε η Yvonne Bosnjak με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να εντυπωσιάζει με το τραγούδι “New Rules ”.

Ακολούθησε το HUG Special Act by Noxzema με τον Αναστάσιο Ράμμο και τη Δανάη Παππά σε μία super εμφάνιση ερμηνεύοντας ένα mix των τραγουδιών “One ” και “Αν με δεις να κλαίω”.

Το show συνέχισε δυναμικά με τον Dimitris Petrou να γεμίζει τη σκηνή με της υψηλής αισθητικής δημιουργίες του και τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή Σάκη Ρουβά να ξεσηκώνει το κοινό με το τραγούδι “Εγώ στα έλεγα ”.

Τις δυνάμεις τους ένωσαν ο Vrettos Vrettakos με την Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζοντας ένα φαντασμαγορικό show με δημιουργίες που έκλεψαν την παράσταση υπό τους ήχους του τραγουδιού “Gigi in Paradisco”.

Μια ιδιαίτερη στιγμή στη βραδιά, ήταν η εμφάνιση των String Demons οι οποίοι ερμήνευσαν το “Bad Romance ” και μας ταξίδεψαν με τη μελωδία τους. Το performance των String Demons το υποστήριξε η stylish vodka SERKOVA. Χορευτές ντυμένοι στα κόκκινα κρατώντας το Χ- σήμα, κατατεθέν της SERKOVA, και παρκουρίστες ξεσήκωσαν το κοινό με τις χορευτικές τους φιγούρες.

Το closing act του φετινού Madwalk 2018 by Serkova ανέλαβαν οι MELISSES σε μία ανατρεπτική εμφάνιση τραγουδώντας τη μεγάλη επιτυχία «Είμαι Αλλού».

Κατα την διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκε η φετινή νικητρια του διαγωνισμού «Amazing Style» του Athens Metro Mall  η οποία αναδείχθηκε μέσα απο ενα δυναμικό event λίγες ημέρες πρίν τον Madwalk 2018 by Serkova.

Αμέσως μετά το τέλος του show ακολούθησε after party. Όλοι οι παραβρισκόμενοι, σχεδιαστές, μοντέλα & καλλιτέχνες, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά cocktails by SERKOVA.

Τα μαλλιά των μοντέλων επιμελήθηκε η L’oréal Professionnel Paris, μαζί με κορυφαίους Έλληνες κομμωτές, που παρουσίασαν τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά και απογείωσαν τα look των σχεδιαστών.

Η MAC Cosmetics ανέλαβε και επιμελήθηκε το make up όλων όσων συμμετείχαν στη λαμπερή βραδιά, με Key Artist την Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου και την ομάδα 40 επαγγελματιών MAC Pro Artists.

Η essie δημιούργησε και φέτος τα πιο in fashion nail looks αναδεικνύοντας τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή άνοιξη καλοκαίρι πιστή στο μότο της ότι «αν δεν είναι στην essie δεν είναι στη μόδα»!

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς ήταν η Serkova Vodka.
Υποστηρικτές της βραδιάς: ΜΙΝΙ, Pepe Jeans London, BSB, L’oréal Professionnel Paris, essie, Axel, Athens Metro Mall, MAC, Noxzema.

http://www.madwalk.gr

https://www.facebook.com/MadWalkTheFashionMusicProject/

https://www.facebook.com/SerkovaVodka/

https://www.instagram.com/serkovaofficial


Σχολιάστε εδώ