ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ 2018

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ 2018

Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ σας προσκαλεί στο Πασχαλινό του Παζάρι, στη Στοά Κοραή (στάση μετρό : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)

την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 από τις 10.00 έως τις 22.00

και το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 από τις 10.00 έως τις 22.00

Θα βρείτε λαμπάδες, χειροποίητα δώρα και γλυκά, φτιαγμένα από τις δημιουργικές ομάδες του Προγράμματος.

Τα έσοδα του Παζαριού θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.

Ο χώρος αποτελεί ευγενική χορηγία της Εθνικής Ασφαλιστικής.


Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ λειτουργεί από το 1990 και είναι ένα από τα πολυφασικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Είναι πρόγραμμα εξωτερικής παρακολούθησης (μη διαμονής) στο κέντρο της Αθήνας.

Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.

Απευθύνεται σε νεαρούς ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, άτομα που κάνουν πειραματική / περιστασιακή χρήση και στα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι οι εξής:

Ψυχική απεξάρτηση, Ατομική και ομαδική συμβουλευτική, Εκπαιδευτική συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός, Επαγγελματική κατάρτιση, Επαγγελματική συμβουλευτική, Αθλητικές και δημιουργικές ομάδες, Οικογενειακή συμβουλευτική.

Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Κέντρου (Φυλής 217, Αθήνα) 210 86 26 761.

Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης (3ης Σεπτεμβρίου 176, Αθήνα) 210 86 12 604.


Σχολιάστε εδώ