Βασιλειάδης: «Να υποβιβάζεται ομάδα που συμμετέχει δύο φορές σε επεισόδια»

Βασιλειάδης: «Να υποβιβάζεται ομάδα που συμμετέχει δύο φορές σε επεισόδια»

Ακόμη πιο σκληρά μέτρα πρέπει να παρθούν προκειμένου να βελτιωθεί η συνολική εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Τι είπε για το ορατό ενδεχόμενο του Grexit, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης στον ΑΝΤ1:

Για την άφιξη της FIFA στην Ελλάδα: «Ναι η FIFA έδειξε με τον τρόπο ότι “μέχρι εδώ”. Δεν πάει άλλο. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ποδοσφαίρου που βρισκόμαστε κοντά σε Grexit και προέρχεται από λάθη και εσφαλμένες συμπεριφορές από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Εάν δεν σοβαρευτούν έχουμε μπροστά μας το Grexit»

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Η εικόνα με το όπλο σόκαρε. Και αυτή η εικόνα ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι».

Για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-Σαββίδη: «Η κυβέρνηση δεν έχει επιλεκτική σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη».

Για τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα αλλά και τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν: «Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να μην ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Αυτό ζητάει και η FIFA. Aλλά πρέπει να γίνουν αλλαγές στον Πειθαρχικό Κώδικα. Φέτος οι νόμοι έχουν εφαρμοστεί! Ζητάμε να μπουν επιπλέον πειθαρχικές προβλέψεις. Για τις δηλώσεις, για τις βίαιες συμπεριφορές. Σε περίπτωση που μία ομάδα συμμετέχει δύο φορές σε επεισόδια υποβιβάζεται».

Για το αν πιστεύει ότι η συγνώμη του Ιβάν Σαββίδη: «Αυτό θα το κρίνει ο δικαστής και όχι εγώ».

Από μέρους τους οι εκπρόσωποι των ομάδων απάντησαν στον Υφυπουργό: «Υπογράφουμε και τώρα για να ξεκινήσουμε άμεσα! Παρότι η διακοπή μας δημιουργεί προβλήματα και θίγονται τα συμφέροντά μας έχουμε την καλή διάθεση να συμφωνήσουμε για να μπορέσουμε να αρχίσουμε σύντομα ξανά το πρωτάθλημα». 

Πηγή: filathlos.gr


Σχολιάστε εδώ