Τρεις ευρωπαίους ηγέτες παίρνει στον λαιμό του ο Τραμπ!

Τρεις ευρωπαίους ηγέτες παίρνει στον λαιμό του ο Τραμπ!

Μπλεγμένοι και Ευρωπαίοι στο κόλπο του Ντόναλντ Τραμπ για να αχρηστεύσει την αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον με την… κατηγορία ότι είναι άνθρωπος του… Πούτιν και να κερδίσει τις εκλογές, όπως και έγινε και πλέον είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ και πλανητάρχης. Μόνο που δεν θα πρέπει να νιώθει και πολύ ασφαλής στην καρέκλα του Λευκού Οίκου.

Οι έρευνες για τις κατηγορίες αυτές έχουν προχωρήσει πάρα πολύ και ήδη τρεις ηγέτες ευρωπαϊκών χωρών έχουν πιαστεί στην τσιμπίδα του αμερικανού Ειδικού Εισαγγελέα Ρό­μπερτ Μιούλερ για τις επαφές στελεχών της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ με ρώσους αξιωματούχους.

Ο Πολ Μάναφορτ, πρώην επικεφαλής της εκστρατείας του Τραμπ, κατηγορείται ότι το 2012 και το 2013 έδωσε δύο εκατομμύρια ευρώ σε ευρωπαίους ηγέτες για να υποστηρίξουν τον φιλορώσο πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας. Στην «Ομάδα του Αψβούργου», όπως ονομάστηκε, εμπλέκονται ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Ρομάνο Πρόντι, ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας Άλφρεντ Γκουσενμπάουερ και ο πρώην Πρόεδρος της Πολωνίας Αλεξάντερ Κβασνιέφσκι, οι οποίοι όμως αρνούνται την κατηγορία.

Το 2012 και το 2013, ο Μάναφορτ χρησιμοποίησε τουλάχιστον τέσσερις λογαριασμούς σε offshore εταιρείες για να τους πληρώσει ποσά άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ!


Σχολιάστε εδώ