ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ STREET RELAYS ME TH WATT+VOLT

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ STREET RELAYS ME TH WATT+VOLT

Τα Street Relays και η WATT+VOLT, η ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας και πρωτοπόρος στην ανάπτυξη καινοτόμων ενεργειακών λύσεων, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν από φέτος μια σημαντική συνεργασία.

Η WATT+VOLT θα είναι μεγάλος χορηγός των Street Relays, των αγώνων σκυταλοδρομίας που διανύουν ήδη τον 5ο χρόνο διεξαγωγής τους και έχουν κατορθώσει να γίνουν θεσμός και σημείο αναφοράς στον αθλητικό χάρτη της Ελλάδας, με σταθμούς δραστηριοποίησης για φέτος σε 9 σημεία σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT, αναφερόμενος στη στρατηγική συνεργασία της εταιρείας με τα Street Relays, τόνισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μέσα από τον θεσμό των αγώνων σκυταλοδρομίας Street Relays η WATT+VOLT θα βρίσκεται δίπλα στο καταναλωτικό κοινό σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας τη σκυτάλη και τη θετική της ενέργεια σε διαφορετικές πόλεις στη χώρα μας.

Δεν διστάσαμε λεπτό να σταθούμε αρωγοί σε αυτήν την υψηλού επιπέδου διοργάνωση και να συμβάλλουμε από τη μεριά μας στην προώθηση του αθλητισμού, της ευεξίας και της ομαδικότητας. Επιπλέον κίνητρο αποτέλεσε ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας των αγώνων, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα τις τοπικές κοινότητες, συγκεντρώνοντας χρηματική βοήθεια από τα έσοδα των συμμετοχών και προσφέροντάς τη στα κατά τόπους Κοινωφελή Ιδρύματα. Δηλώστε, λοιπόν, συμμετοχή στους αγώνες της πόλης σας και αφήστε την ενέργεια της WATT+VOLT να σας παρασύρει στις πιο υψηλές ταχύτητες!».


Σχολιάστε εδώ