Κάτω από τη βάση όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί! Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis

Κάτω από τη βάση όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί! Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis

-Σε λάθος κατεύθυνση βαδίζει η χώρα, λέει το 72%

Χαμηλά στην εκτίμηση των πολιτών βρίσκονται -μηδενός εξαιρουμένου- οι πολιτικοί αρχηγοί και κανείς εξ αυτών δεν… περνάει τη βάση! Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis (δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Το Βήμα») το 59% έχει αρνητική γνώμη για τον Κυρ. Μητσοτάκη, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τον Αλ. Τσίπρα είναι 69%. Αρνητική γνώμη για τον Δ. Κουτσούμπα έχει το 58%, για τον Β. Λεβέντη το 62%, για τον Στ. Θεοδωράκη το 64%, για τη Φ. Γεννηματά το 60%, για τον Π. Καμμένο το 76%, ενώ τις περισσότερες αρνητικές γνώμες, με 84%, συ­γκεντρώνει ο Ν. Μιχαλολιάκος.

Το αίσθημα της απογοήτευσης που υπάρχει στους πολίτες αποτυπώνεται και σε άλλο σημείο της δημοσκόπησης, όπου το 45% απα­ντά ότι κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς δεν είναι κατάλληλος για την πρωθυπουργία. Ακόμη, το 72% δηλώνει ότι κατά τη γνώμη του η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση και μόνο το 22% θεωρεί ότι βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση.

Επίσης, το 48% πιστεύει ότι οι οικονομικές συνθήκες θα χειροτερέψουν, το 33% ότι θα παραμείνουν ίδιες και μόνο το 17% θεωρεί ότι θα βελτιωθούν.

Απογοήτευσης συνέχεια… καθώς σε άλλη ερώτηση το 57% πιστεύει ότι κανένα από τα υφιστάμενα κόμματα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη διαπλοκή και τη διαφθορά. Τέλος, το 72% έχει αρνητική γνώμη για το έργο της κυβέρνησης και το 68% για τη Νέα Δημοκρατία.


Σχολιάστε εδώ