6 Μαρτίου 2018 Πανευρωπαϊκή Ημέρα Λογοθεραπείας Εβδομάδα Δωρεάν Λογοθεραπευτικής Αξιολόγησης στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ

6 Μαρτίου 2018 Πανευρωπαϊκή Ημέρα Λογοθεραπείας Εβδομάδα Δωρεάν Λογοθεραπευτικής Αξιολόγησης στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Στα 23 χρόνια λειτουργίας του το Κέντρο Αποκατάστασης  «ΑΝΑΠΛΑΣΗ» έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθά, μέσω καινοτόμων θεραπευτικών μεθόδων, σε όλους τους τομείς,  χιλιάδες ασθενείς με επίκτητες νευρολογικές διαταραχές, όπως αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Διαθέτει το πλέον σύγχρονο Τμήμα Δυσφαγίας στη χώρα μας, στο οποίο ο ασθενής αξιολογείται, διαγιγνώσκεται και αντιμετωπίζεται θεραπευτικά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των διαταραχών σίτισης και κατάποσης.

Δημιουργεί και εφαρμόζει, πρωτοπορώντας διεθνώς, προηγμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα, μέσω του Νευροπλοηγούμενου Διακρανιακού Μαγνητικού Συντονισμού Εγκεφάλου (NTMS),  για την  πλέον ασφαλή, αναίμακτη, ανώδυνη, με εξαιρετική ακρίβεια και αποτελεσματικότητα αντιμετώπιση των αφασικών διαταραχών σε ασθενείς με Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια.

Στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Λογοθεραπείας, η «ΑΝΑΠΛΑΣΗ» καλεί τα άτομα με διαταραχές λόγου, ομιλίας, φωνής και σίτισης – μάσησης – κατάποσης σε μία ΔΩΡΕΑΝ κλινική αξιολόγηση, από την   Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 έως και την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018,  και σε ώρες από  10:00 – 16:00 κατόπιν ραντεβού, στο τηλεφωνικό κέντρο της «ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ»: 210 – 2702800.


Σχολιάστε εδώ