Παραμένει πρώτος ο Ολυμπιακός, πέρασε και από το Ανόβερο με 12-7

Παραμένει πρώτος ο Ολυμπιακός, πέρασε και από το Ανόβερο με 12-7

Μία ακόμη νίκη στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών πέτυχε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε και του Ανόβερο με 12-7 στην Γερμανία, για την 9η αγωνιστική της διοργάνωσης και παρέμεινε πρώτος στον Α’ Όμιλο.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου προηγήθηκε με τον Γούνα και πήρε διαφορά δύο τερμάτων στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου (1-3). Το Ανόβερο ανέβασε στροφές στην συνέχεια προσπαθώντας να ισοφαρίσει, κάτι που δεν έγινε ποτέ, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδος κρατούσαν έστω και με ένα γκολ το προβάδισμα μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι “ερυθρόλευκοι”, άρχισαν να αυξάνουν την διαφορά και χωρίς να βρουν καμία αντίσταση πλεόν από τους γερμανούς, έφτασαν στο τελικό 7-12.

ΑΝΟΒΕΡΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-12

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 2-4, 2-4

Ανόβερο (Κάρστεν Σεχάφερ): Σένκελ, Τσόρουσιτς, Μπουκόφσκι, Ρεάλ 2, Μπργκούλιαν Νταρ. 1, Ράντοβιτς 1, Γιόκιτς 1, Πρόις, Σέκουλιτς, Εστράνι 1, Μπαν 1, Βίνκελχορστ, Σούκιτς.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος

Διαιτητές: Σεβέρο (Ιταλία), Μαροσβάρι (Ουγγαρία)

Πηγή: koe.org.gr


Σχολιάστε εδώ