TripAdvisor: Τρεις ελληνικές παραλίες στις καλύτερες της Ευρώπης

TripAdvisor: Τρεις ελληνικές παραλίες στις καλύτερες της Ευρώπης

Και μία ελληνική παραλία στις καλύτερες του κόσμου

Μπορεί το σκηνικό να είναι ακόμη χειμωνιάτικο, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει ορισμένους να κάνουν ήδη τα καλοκαιρινά τους σχέδια.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ταξιδιωτικός ιστότοπος TripAdvisor δημοσίευσε τη λίστα του με τις κορυφαίες παραλίες του κόσμου, βάσει των προτιμήσεων των χρηστών του, ανάμεσα στις οποίες φιγουράρει και το Ελαφονήσι, κοντά στο νοτιοδυτικό άκρο της Κρήτης.


Ελαφονήσι


Παράλληλα, τρεις ελληνικές παραλίες συγκαταλέγονται στις πιο όμορφες της Ευρώπης, σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο. Πέρα από το Ελαφονήσι, στη συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνονται η Λιμνοθάλασσα του Μπάλου στον Κίσσαμο Χανίων και ο Σίμος, στην Ελαφόνησο.


Ελαφόνησος


Κατά την αμερικανική ιστοσελίδα, μέσα από την οποία οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τους προορισμούς που επισκέπτονται, το Ελαφονήσι -το οποίο χαρακτηρίζεται παράδεισος με γαλάζια νερά και ροζ άμμο- αποτελεί την 11η  καλύτερη παραλία του κόσμου.

Στην κορυφή της σχετικής κατάταξης παγκοσμίως βρίσκεται η παραλία Grace Bay, στις νήσους Τουρκ και Κάικος.

Αναλυτικά, η πρώτη ενδεκάδα των κορυφαίων παραλιών του κόσμου, σύμφωνα με τις επιλογές των χρηστών του TripAdvisor για το 2018, έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα: naftemporiki.gr


Σχολιάστε εδώ