ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

Συγγραφέας
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΜΟΝΗ


«Αν θέλεις να μάθεις την αλήθεια, έλα απόψε στο Κάστρο στις οκτώ. Μόνος». Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα και οι μνήμες ξαναζωντανεύουν. Ο Κωστής ξεκινά το ταξίδι της αναζήτησης για τη χαμένη του αδελφή στο Μαίναλο, εκεί όπου πριν από είκοσι επτά χρόνια οι γονείς του σκοτώθηκαν σε τροχαίο. Η βοήθεια της Σοφίας και της Εύης αποδεικνύεται καθοριστική, ακόμα και όταν τα πράγματα ακολουθούν μια απρόβλεπτη τροπή. Ο Κωστής εμπλέκεται σε μια δίνη συγκλονιστικών αποκαλύψεων. Σύμμαχός του το Μαίναλο και η δύναμη της ψυχής του. Θα αντέξει να φτάσει στην αλήθεια;
Η ιστορία αυτή είναι σχεδόν αληθινή. Τα συναισθήματα που προκαλεί, όμως, είναι απολύτως αληθινά. Αντέχεις;

Συναρπαστικό, με αυξανόμενο σασπένς, κινηματογραφική γραφή, ρυθμό και συνεχείς, απρόσμενες ανατροπές που καθηλώνουν τον αναγνώστη, το νέο βιβλίο της Χριστίνας Πομόνη περιέχει το αστυνομικό, το ερωτικό και το κοινωνικό στοιχείο στις κατάλληλες αναλογίες. Αντέχεις;

Κριτική βιβλίου

Κάθε παράγραφος και μία έκπληξη, κάθε σελίδα κι ένα δυνατό χαστούκι στον ανυποψίαστο αναγνώστη, ο οποίος προσπαθεί ταυτόχρονα με τους ήρωες του βιβλίου από τη μια να ξεμπερδέψει το κουβάρι κι από την άλλη να δει ως πού είναι σε θέση να φτάσουν οι ψυχικές του αντοχές προκειμένου να μάθει την αλήθεια αλλά να υποστεί και τις συνέπειες. Και δεν είναι μόνο η δυνατή, ανατρεπτική πλοκή αλλά και η σωστή επιλογή λέξεων, που τοποθετούνται ακριβώς στη θέση που τους αρμόζει ενώ η ποικιλία του λεξιλογίου είναι πραγματικά μεγάλη.
-Πάνος Τουρλής- tovivlio.net 19/2/18

Περισσότερα εδώ


Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Χριστίνα Πομόνη γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικά, αλλά αποφάσισε να ασχοληθεί με το μεράκι της, τα βιβλία.
Έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου, δεν ζει χωρίς μουσική, λατρεύει τη φωτογραφία, τον αθλητισμό και τον σκύλο της.
Τα τρία χρόνια παραμονής της στην Αμερική έγιναν αφορμή για τη γέννηση του πρώτου της μυθιστορήματος.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

Κατηγορία: Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία, Κοινωνικό
ISBN: 978-618-02-0975-4


Σχολιάστε εδώ