Θα δώσουμε το ok και στην Αλβανία να μπει στην ΕΕ;

Θα δώσουμε το ok και στην Αλβανία να μπει στην ΕΕ;

Σε σχέση με τις ελληνοαλβανικές σχέσεις και την επιδίωξη της Αλβανίας για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, σωστά η ελληνική πλευρά θέτει μια σειρά ζητημάτων, ώστε να επιλυθούν πριν η Αλβανία γίνει μέλος της ΕΕ και έχει ισότιμη ψήφο με την Ελλάδα.


 Θα δώσουμε το ΟΚ… για να κυκλοφορούν ελεύθερα τα ναρκωτικά…


Όμως θα ήταν επίσης χρήσιμο να θέσει και ένα ακόμη ζήτημα που αφορά άμεσα κάθε ελληνική οικογένεια που έχει παιδιά και δεν είναι άλλο από το εμπόριο ναρκωτικών. Δεν μπορεί μια χώρα που χαρακτηρίζεται «Κολομβία της Ευρώπης», όπου το οργανωμένο έγκλημα και το εμπόριο ναρκωτικών έχουν υψηλή προστασία, να ελπίζει ότι θα γίνει και μέλος της ΕΕ.

Το θέμα πρέπει να τεθεί με αποφασιστικότητα από την Αθήνα και σίγουρα θα βρεθούν πολλοί εταίροι που θα συμφωνήσουν με την Ελλάδα.

Ας μην ξεχνάμε κάτι ακόμη: Τα κυκλώματα της καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών συνδέονται με τους κύκλους που ενισχύουν και προωθούν τον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό, πολλά δε από τα εκατομμύρια των ναρκοευρώ κατευθύνονται στην αγορά όπλων και στην ενίσχυση ομάδων σε Ελλάδα και στις άλλες βαλκανικές και ευρωπαϊκές χώρες. Πολλές φορές ο εθνικισμός αποτέλεσε το άλλοθι για τέτοιες παράνομες δραστηριότητες…

exofrenikos@hotmail.com


Σχολιάστε εδώ