Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Επιστρέφει ο θεσμός σχολικού πρωταθλήματος σκάκι

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Επιστρέφει ο θεσμός σχολικού πρωταθλήματος σκάκι

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας προσανατολισμένος διαρκώς στην ανάπτυξη του πολιτισμού, του αθλητισμού και της δημιουργικής δραστηριότητας της νέας γενιάς, ενεργοποιεί και πάλι το θεσμό του σχολικού πρωταθλήματος σκάκι.

Η διοργάνωση του Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος εντάσσεται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό του τμήματος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης για την ανάπτυξη του αθλήματος του σκακιού για τους μαθητές της πόλης μας.

Ο Δήμος σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το 3ο Λύκειο Κερατσινίου, και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής, διοργανώνουν το «7ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι, Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας».

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο 3ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (πάρκο Σελεπίτσαρι) το Σάββατο 3 Mαρτίου 2018, με ώρα έναρξης αγώνων 10.00 π.μ. Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στον χώρο αγώνων και να έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι τις 9.20 π.μ.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση και τη συμμετοχή, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2132074681-682 και 6948729729 και στη διεύθυνση των σχολείων.


Σχολιάστε εδώ
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!