Τα Σκόπια διεκδικούν τη Μακεδονία, η Αλβανία τη μισή Ήπειρο…

♣ ­­­ Τα Σκόπια διεκδικούν τη Μακεδονία, η Αλβανία τη μισή Ήπειρο κι οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο.

♣ ­­­ Ό,τι δεν δίνουμε από μόνοι μας, μας το… παίρνουν έτσι για πλάκα.

♣ ­­­ Ψυχραιμία συνιστά το Μαξίμου για το επεισόδιο στα Ίμια. Δύο «άσχετες» βραχονησίδες μας πήραν, δεν χάσαμε και την… Ψαρού στη Μύκονο.

♣ ­­­ Για δειλία κατηγορεί την Τουρκία ο πρωθυπουργός επειδή «αλωνίζουν» στο Αιγαίο. Δηλαδή, αν δείξουν γενναιότητα, πού θα φτάσουν; Ανοιχτά της Καλαμάτας;

♣ ­­­ Τελικά, όταν προ καιρού ο Καμμένος «φώ­να­ζε» στους Τούρκους

♣ ­­­ «Μολών λαβέ», τα Ίμια εννοούσε.

♣ ­­­ Τσίπρας: «Εκτός πραγματικότητας το να μη δώσουμε το όνομα Μακεδονία». Συμπέρασμα: Η πώληση έχει κλείσει, μένει να συμφωνηθούν τα… ποσοστά.

ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ παρέλαβαν κράτος και θα παραδώσουν οικόπεδο εκτός σχεδίου. (Εξ αδιαιρέτου με τη Μάλτα…)

♣ ­­­ Κατά το ΥΠΕΞ, η συμπεριφορά της Τουρκίας δεν συνάδει με συμπεριφορά χώρας που θέλει να μπει στην ΕΕ. Που θέλει να μπει σε… άλλη χώρα;

♣ ­­­ Από κοντά κι ο Κουμουτσάκος: «Αξιολογούμε με προβληματισμό τη συμπεριφορά της Τουρκίας». Κι όταν φτάσει Σούνιο μπορεί και να ανησυχήσετε.

♣ ­­­ Ν. Αναστασιάδης: «Κινούμαστε με ψυχραιμία απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα». Μετάφραση:

♣ ­­­ Κάνουμε την πάπια μη μας βρει… καμιά αδέσποτη.

♣ ­­­ Να βαφτίσουμε το Αεροδρόμιο «Μακεδονία»… «Νίκος Γκάλης» προτείνει ο Μπουτάρης. Γιατί όχι;

♣ ­­­ Επίσης τα ΚΤΕΛ να τα λέμε «Βασίλης Καρράς» και τα Λαδάδικα «Τάμτα».

♣ ­­­ Ρ. Δούρου: «Εδώ και τρία χρόνια αλλάζουμε το πρόσωπο της Αττικής». Η αρχή έγινε από τη… Μάνδρα.

Υπερθεματίζει ο Παπαδημούλης: «Να μοιραστούμε με τα Σκόπια τα λιμάνια Θεσσαλονίκης και Καβάλας». Των Χανίων και της Ραφήνας, όχι;

♣ ­­­ Τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού στα Ίμια, αλλά, όλως περιέργως, ο Μπουτάρης δεν πρότεινε να μετονομαστεί η Λήμνος σε… «Γιάννης Πάριος».

♣ ­­­ Όταν λένε ότι στη ΝΔ έχουν τεθεί σε συναγερμό λόγω της τουρκικής προκλητικότητας, τι εννοούν;

♣ ­­­ Φόρεσε στολή κομάντο ο Κουμουτσάκος;

♣ ­­­ Και «χτυπάει» σκοπιές στα Παλαιά Ανάκτορα. Ο Αυγενάκης λαδώνει το τουφέκι.

♣ ­­­ «Να δώσουμε τα χέρια με τα Σκόπια», συμβουλεύει ο Στ. Θεοδω­ράκης. Ας του εξηγήσει κάποιος ότι ο καβγάς είναι για τη Μακεδονία, δεν τσακωθήκαμε στο τάβλι!

♣ ­­­ Η δήλωση του Τ. Βίζερ, ότι το πρώτο εξάμηνο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ κόστισε στη χώρα 200 δισ., είναι μια καλή αφορμή για Ειδικό Δικαστήριο ή όχι;

♣ ­­­ Σύμφωνα με νεότερες αποκαλύψεις, το σκάνδαλο της Novartis εκτός από την… Άλωση της Πόλης σχετίζεται και με τη δολοφονία του Τζον Λένον!

♣ ­­­ Αν σκεφτείς ότι παλιότερα ήταν περιφερειάρχης ο Ψωμιάδης και τώρα είναι δήμαρχος ο Μπουτάρης, πάλι καλά να λέμε που είναι στη θέση της η Θεσσαλονίκη.

«Να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα αν αποδειχτεί ότι πήρα λεφτά από τη Novartis», δηλώνει ο Άδωνης. Καλού – κακού, μη δίνει ιδέες.

♣ ­­­ Πολιτικό Συμβούλιο συγκρότησαν στο Ποτάμι. Ο… Σταύρος, ο Μαυρωτάς και τρία ξαδέλφια του Τσιόδρα.

♣ ­­­ Προς το παρόν, οι υπουργοί (Πολάκης) κάνουν υποδείξεις στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ. Όπου να ‘ναι, θα πάνε αυτοπροσώπως να γράφουν τις ειδήσεις.

♣ ­­­ Είπε ο Μπουτάρης ότι όταν οι τουρίστες φτάνουν στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης νομίζουν πως είναι στα Σκόπια. Κι ότι ο Μέγας Αλέξανδρος…

♣ ­­­ …είναι σέντερ φορ στη Δυναμό Ζάγκρεμπ!

♣ ­­­ Είπαν οι Τούρκοι ότι είναι δικά τους τα Ίμια κι εμείς τους απαντήσαμε ότι δεν ξέρουν Γεωγραφία. Στην επόμενη απόβαση να τους βάλουμε τεστ στα Θρησκευτικά.

♣ ­­­ Η Β. Μπάρμπα ε­γκαταλείπει την υποκριτική για να αφοσιωθεί στην πολιτική. Αφήνει το θέατρο για να ασχοληθεί με το κουκλοθέατρο.

♣ ­­­ «Κόμμα των… ανυπάκουων» φτιάχνει ο Γ. Βαρουφάκης. Ok. Εκτός από κλόουν θα έχει και χορευτικά; Μαλλί της γριάς; Ψητό καλαμπόκι;


Σχολιάστε εδώ